Fortælledysten StorySlam vender tilbage til Teater Katapult

StorySlam, Teater Katapult

Teater Katapults publikumspopulære fortælledyst StorySlam er tilbage 1. marts, og denne gang er temaet ‘Mig og mine dårlige vaner.’ 

Gode historier

StorySlam fortsætter i vant stil med ganske almindelige mennesker på scenen, som fortæller egenoplevede historier for publikum. Alle kan tilmelde sig, og det eneste krav er, at man skal have to gode historier på lommen, hvoraf den ene holder sig til aftenens tema: ‘Mig og mine dårlige vaner’. Og så er det selvfølgelig vigtigt, at begejstre publikum, for det er nemlig tilskuerne, der stemmer på deres personlige fortæller-favorit, som får chancen for at gå videre til årets finale i december: StorySlam GRANDSLAM.

Importeret fra New York

STORYSLAM på Teater Katapult har vokset sig til at være Danmarks største historiefortælle-event gennem sin otteårige levetid. Det er teaterchef på Katapult, Torben Dahl, der i sin tid importerede den amerikanske genre til Danmark efter at have oplevet New Yorker fænomenet The Moth. 

Tilmelding

Har man lyst til at prøve, om man kan vinde publikums gunst med sine fortælle-evner, er der mulighed for det. Der er stadig flere frie pladser som fortæller i rampelyset til STORYSLAM – ‘Mig og mine dårlige vaner’.

Tilmeld dig her

Teater Katapult garanterer helt naturligt, at man trygt kan købe billetter eller tilmelde sig som fortæller til StorySlam. Alle gældende restriktioner for spilletidspunktet overholdes. Forhindrer restriktionerne afviklingen, bliver det muligt at refundere eller ombytte sin billet til et gavekort eller andre billetter.

StorySlam – ‘Mig og mine dårlige vaner’ afholdes den 1. marts, kl. 19.30 på Teater Katapult i Aarhus. 

Læs mere om STORYSLAM og køb billetter her

Previous articleNy online kanal for virtuelt teater
Next articleGÅDEKATALOGERNE: Landspremiere på spionthriller