Githa Lehrmann, Odense Teater
FOTO: Githa Lehrmann. © Odense Teater

I aften, den 28. oktober, kan du opleve Githa Lehrmann fortælle om sine 40 år som lydbogindlæser og skuespiller på Odense Teater.

Githa Lehrmann er uddannet skuespiller på Odense Teaters elevskole i 1985. Siden har hun arbejdet på de fleste teatre i Danmark, men de sidste 20 år har hun været en fast del af ensemblet på Odense Teater.

Indlæst mere end 1000 lydbøger

Hun har dermed snart været skuespiller i 40 år, men måske til nogens overraskelse har hun indlæst lydbøger endnu længere. Hun har været med fra det foregik på spolebånd og frem til streamingtjenesternes fremtog i dag. I den periode er det blevet til intet mindre, end minimum 1000 indlæste lydbøger.

Githa indlæser de fleste genrer indenfor skønlitteratur, men hun er kendt for indlæsningerne af de store danske krimiforfattere – herunder Jussi Adler Olsens serie om Afdeling Q og Sara Blædels serie om Louise Rick.

Det er i aften klokken 19.30 på Odense Teater, du har muligheden for, at høre Githa Lehrmann fortælle om sin rejse som lydbogsindlæser og skuespiller gennem de sidste 40 år. Du kan købe din billet her.

Tidligere artikelTeater Himmerlands kommer nu med deres bud på Marie Grubbe
Næste artikelNy solodanser i Den Kongelige Ballet