Frank Thiel er en selvretfærdig bilist i anmelderrost monolog

Frank Thiel, Bilisten, teater, Mungo Park
FOTO: Frank Thiel ©Palle Peter Skov

Til maj kan man opleve Mungo Park Koldings roste forestilling Bilisten, som er en monolog, der har fokus på de mennesker vi bliver, når vi sætter os bag rattet. Forestillingen gæster hhv. Allerød, Randers og Aarhus.

Frank Thiel står alene på scenen som manden, der sætter sig bag rattet og kan køre, hvorhen han vil. Kun i bilen ved han, hvem han egentlig er. Han er en, der er på vej. Thiel har medvirket i en lang række spillefilm, tv-serier og teaterforestillinger, og tilbage i 2007 vandt han en Reumert for ‘Årets Mandlige Birolle’ for forestillingen ‘Hjem, kære hjem’ på Teater Grob.

Bilisten er en eksistentiel fortælling, som kommer omkring alt fra pendlerliv til trængsel, frihed og trafikregler. Vi lever i en tid, hvor vi bevæger os som aldrig før, og forestillingen fokuserer på, at tiden ikke er for de stillestående, fordi vi hele tiden er i flow og i proces. Forestillingen bliver genopsat for anden gang.

Du kan opleve forestillingen på Mungo Park den 14.-18. maj (køb billetter her), Randers Egnsteater den 22. maj (køb billetter her) og Teater Katapult den 23.-24. maj (køb billetter her).

Previous articleDavid Bowie-filmen ‘Labyrinth’ omdannes til musical
Next articleAnerkendt fransk dansekompagni gæster Danmark