Fredericia Musicalteater tilbyder tegnsprogstolket forestilling

Foto: Fredericia Musicalteater

Når Fredericia Musicalteater opfører COME FROM AWAY den 5. november bliver det med en særlig detalje – nemlig to tegnsprogstolke, der vil performancetolke forestillingen for døve. Begivenheden er blevet til i et samarbejde mellem teateret og Handmate.   

En performancetolkning

”COME FROM AWAY har en bred appeal og en historie, der er relevant for alle. Derfor syntes vi, det kunne være spændende at tilbyde en tegnsprogstolkning på en særlig spilleaften. Hand-mate er dygtige og tilmed specialiseret i performancetolkning, så valget af dem som samarbejdspartner var meget logisk”, fortæller producent Liv Stevn fra Fredericia Musicalteater.   

Tolkningen bliver foretaget af tegnsprogstolkene Peter H. F. B. Rothgardt og Peter R. Borg. Peter R. Borg er selv uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia. Der er derfor garanti for stor forståelse for både musik og teater.

Teatret har allokeret et bestemt hjørne af salen til de døvstumme, der skal overvære tolkningen den 5. november. Tolkningen vil ikke have indflydelse på resten af publikums oplevelse. Er du døvstum eller hørehandicappet og ønsker du billetter til den tolkede udgave af COME FROM AWAY en 5. november, kontaktes teatrets billetsalg.  

COME FROM AWAY har premiere på Fredericia Musicalteater d. 21. oktober – og forestillingen performancetolkes d. 5. november. Køb dine billetter HER. Kontakt teatrets billetsalg, hvis du ønsker billetter til performancetolkningen d. 5. november.

Previous articleHalloween Cirkus – Ny musical med akrobatik og cirkuskunst
Next articleHans Rønne er tilbage med jordnær klimafortælling