Fredericia Teater forlænger spilleperioden for SHU-BI-DUA – THE MUSICAL med en uge

Shu-bi-dua - The Musical
Shu-bi-dua - The Musical bliver forlænget til 26. april på Fredericia Teater. Foto: Søren Malmose.

Der er stor interesse for at se – eller gense – SHU-BI-DUA – THE MUSICAL på Fredericia Teater, der får premiere den 20 marts.

Det får nu teatret til at forlænge spilleperioden med en uge.

Den opdaterede udgave af den anmelderroste musical kan derfor opleves på Fredericia Teater frem til den 26. april.

Fredericia Teaters SHU-BI-DUA – THE MUSICAL blev en enorm succes, da den havde premiere i 2015. Over 180.000 så dengang den seksstjernede musical. Interessen er fortsat enorm for at opleve den originale historie tilsat Shu-bi-dua’s fantastiske numre.

“Fortsat hele Danmarks Musicalteater”

Teaterchef Søren Møller glæder sig over den store interesse:

Det varmer mit hjerte at se, at publikum glæder sig lige så meget som os til at gense SHU-BI-DUA – THE MUSICAL. Især lige i disse dage, hvor nyhederne om Fredericia Teater har handlet om alt muligt andet. Men jeg garanterer, at de økonomiske udfordringer, teatret står i, ikke kommer til at kunne ses på kvaliteten af det, vi laver. Fredericia Teater leverer fortsat på allerøverste hylde. Vi er fortsat Hele Danmarks Musicalteater. Vi glæder os helt vildt til at lave SHU-BI-DUA – THE MUSICAL igen!”

Musicalen er blevet opgraderet visuelt i forhold til første gang.

Rammen er imidlertid den samme, bygget op om Shu-bi-duas frække og lidt gakkede sangunivers. Publikum får lov at møde Mick, Sille, Molly, Carlos, Mor, Far og mange andre finurlige personligheder.

Størstedelen af det 25-personer store ensemble fra originalproduktionen i 2015 er med igen – herunder Emil Birk Hartmann i hovedrollen som Mick. 

Der er med andre ord lagt op til en aften med Vuffelivov, Den røde tråd, Hvalen Hvalborg, Knuden og en hel række af de hits som med Michael Bundensens stemme på vokal blev et lydtapet for en hel nation i tre årtier.

Den opdaterede udgave af SHU-BI-DUA – THE MUSICAL har premiere den 20. marts på Fredericia Teater og spiller altså nu helt frem til 26. april.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her

 

Previous articleInfluencer influenza – en forestilling om YouTube
Next articleNørrebro Teater samler tolv store skuespillere i KIRSEBÆRHAVEN