Fredericia Teater forlænger spilleperioden på Prinsen af Egypten i København

Prinsen af Egypten
Prinsen af Egypten © Søren Malmose

Grundet stort billetsalg meddeler Fredericia Teater, at man forlænger spilleperioden på musicalen Prinsen af Egypten i København med yderligere en uge. Forestillingen kan i København opleves med ny scenografi og ny koreografi, som er særligt udviklet til Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Ifølge Fredericia Teater har musicalen Prinsen af Egypten rundet 60.000 solgte billetter forud for forestillingens københavnerpremiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene den 21. juni 2019. Derfor udvider teateret nu spilleperioden med en ekstra uge, og det glæder naturligvis teaterchef for Fredericia Teater, Søren Møller:

”Hvor er det dejligt, at så mange allerede nu har valgt, at de skal se Prinsen af Egypten på Det Kongelige Teater til sommer! De kan også roligt glæde sig. Vi kommer med det helt store udtræk, og der kommer til at ske ting på Det Kongelige Teater, som aldrig er set før,” udtaler han begejstret.

Prinsen af Egypten bliver produceret af Fredericia Teater i Universals musicalformat på baggrund af DreamWorks Animations tegnefilmssucces fra 1998. I København kommer man til at kunne opleve musicalen med en ny visuel identitet med ny scenografi og ny koreografi. Alt sammen for at få den til at passe bedst muligt ind på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Musicalen spiller i perioden 21. juni – 21. juli 2019. Billetter kan købes her.

Previous articleOpera og koncert på Det Kgl. Teater sæson 19/20
Next articleFørste afsnit af DK4’s nye teatermagasin Teaternyheder