KLOKKEREN FRA NOTRE DAME forlænger igen spilleperioden

Klokkeren fra Notre Dame
Fredericia Teater forlænger endnu engang spilleperioden på KLOKKEREN FRA NOTRE DAME. Foto: PR Foto.

Endnu engang melder Fredericia Teater, at spilleperioden på megahittet Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME forlænges. Det samlede billetsalg har rundet 185.000 solgte billetter til musicalen, der har repremiere på Fredericia Teater den 4. oktober. Med forlængelsen kan KLOKKEREN FRA NOTRE DAME nu opleves på Fredericia Teater til og med den 17. november 2019.

I 2016 og 2017 gik den anmelderroste forestilling sin sejrsgang i både Fredericia og København med udsolgte sale og 26 gange seks stjerner fra et enigt anmelderkorps. Med 185.000 solgte billetter til musicalen i år har Fredericia Teater derfor valgt at åbne op for yderligere en uges forestillingerne. Det er endnu engang den prisvindende musicalperformer Lars Mølsted, som indtager hovedrollen som Quasimodo på scenen. Du kan læse mere om musicalens store cast her.

Teaterchef Søren Møller er overvældet af den store interesse for musicalen:
”Hvor er det vildt! Begejstringen for vores produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME vil tilsyneladende ingen ende tage. Det kan jeg godt forstå – og det er også nu, hvis man vil være sikker på at opleve den. Uanset om det er første eller femte gang”.

Læs mere om musicalen og bestil billetter her.

Previous articleOplev Black Box Dance Company i et samarbejde med sydkoreanske dansere
Next articleFå åbnet både øjne og ører til fire sansende forestillinger i Pakhus 11