Fri fortolkning af Goethes ‘Faust’ på Betty Nansen Teatret

Faust, fri fortolkning, Goethes klassiker, Mungo Park, ALIAS Teaterproduktion, Betty Nansen Teatret
FOTO: Faust ©Mungo Park

Mungo Park og ALIAS Teaterproduktion præsenterer en fri fortolkning af den tyske digter Johann Wolfgang von Goethes klassiker Faust.

Faust er historien om en lærd mand, der i sin stræben efter viden og indsigt indgår en pagt med djævlen. Faust tilbyder at sælge sin sjæl til djævelen, hvis han vil tjene ham for en tid. I denne tid får Faust bl.a. fremtryllet verdens skønneste kvinde, Helena, som han får en søn med. Efter 24 år er Faust ifølge pagten hjemfalden til helveds straf og hans legeme bliver fundet sønderrevet på en mødding.

I Mungo Park og ALIAS Teaterproduktions fortolkning af klassikeren fokuseres der på, hvor langt vi vil gå for at opnå det, vi virkelig længes efter. Er vores evige stræben efter lykke større end frygten for at miste os selv? Med Henrik Grimbäcks iscenesættelse og Julian Toldam Juhlins scenografiske univers præsenteres et rum mellem drømme og mareridt, hvor de medvirkende, udfolder forestillingens fortolkning af historien om Faust.

Faust spiller på Betty Nansen Teatret fra den 16.-18. maj, og du kan læse mere og købe billetter via Mungo Parks hjemmeside.

Previous article‘Pretty Woman: The Musical’ er på vej til Broadway
Next article‘KYS MIG!’ Ny forestilling om unges stræben efter accept og kærlighed