Kom til gratis teater for alle aldre på gader og stræder over hele landet

Danmarks Internationale Gadeteaterfestival
OTROS AIRES af Duo Laos fra Argentina byder på akrobatisk dans på årets Gadeteaterfestivaler. Foto: Danmarks Internationale Gadeteaterfestivaler

Sommeren er stadig over os, og det betyder, at det er festivaltid – ikke kun inden for musik, men også inden for teater.

Fra mandag den 12. august og frem til den 25. august 2019 finder Danmarks Internationale Gadeteaterfestivaler sted i op til 10 byer landet over.

For sjette år i træk kan man opleve teater i verdensklasse fuldkommen gratis, når gader og stræder forvandles til festlige teaterscener i Esbjerg, Aabenraa, Randers, Silkeborg, Ikast-Brande, Nykøbing Falster, Gentofte, København NV, Valby og på Frederiksberg.

Årets festivalprogram består af i alt 11 forestillinger fra Frankrig, Spanien, Holland, Canada, Australien, Chile og Argentina. I løbet af festivalen spilles i alt 200 opsætninger, som bevæger sig inden for genrer som nycirkus, human-specific teater, akrobatik, jonglering, live-musik, gadeparade og meget mere.

Du kan læse mere om årets program og finde den fulde oversigt over, hvornår Danmarks Internationale Gadeteaterfestivaler gæster de forskellige byer her.

Tag forskud på festivalstemningen, og se en smagsprøve på årets forestillinger i videoen nedenfor.

Previous articleOplev moderne dans i verdensklasse med havn og bølgeskvulp som kulisse
Next articleVær med til at fejre Copenhagen Pride på U – teater for dig