‘Generation Krop’ konfronterer skønhedsidealerne

Generation krop
FOTO: Generation krop ©Hilmar Guðjónsson

På Teater Grob kan du opleve GENERATION KROP, en forestilling, der fokuserer på kvinders forhold til deres krop. Forestillingen betragter kvinders hud, konfronterer angstens sved og omfavner kroppens flæsk. Forestillingen er lavet på nøgne fortællinger og vil foregå i kvindeafdelingen på Sjællandsgade Bad.

Hvad tænker du om din krop, og hvad tænker din krop om dig? I en sammensmeltning af bevægelse, lyd og ord konfronteres skønhedsidealerne og de negative tankestrømme, der dagligt kører rundt i kvindernes hoveder.

De medvirkende i forestillingen er hhv. Ann Hølund, Cipa Pape og Christina Bonde, og med personlige fortællinger undersøger de kvindekroppen med hudløs ærlighed. Her kommer publikum til at opleve den frygt og usikkerhed, der ofte opstår i prøverummet, i svømmehallen og når vi træder op på badevægten.

GENERATION KROP er instrueret af Stinne Vilde Vium, som er konsulent på teaterhøjskolen Rødkilde. Forestillingen har premiere den 10. maj og spiller frem til den 21. maj. Du kan læse mere om forestillingen og købe billetter her.

Previous article‘Kom du?’ har fokus på et evigt tabubelagt emne
Next articleFilmhittet ‘Flashdance’ bliver til dansk musical