Genoplev magisk dukketeater med julens glade budskab

Broder Sol, Søster Måne. Foto: Teater Refleksion.

Fra den 4. til 15. december kan man genopleve Teater Refleksions juleforestilling Broder Sol, Søster Måne.

Dukketeaterforestillingen præsenterer en række legender og historier fra Italien – legenderne om Frans af Assisi. Publikum inviteres med på en rejse, der bringer julens værdier lige ind i hjertet.

Handlingen i Broder Sol, Søster Måne 

Frans af Assisi bliver født i en stald og lagt i en krybbe. Også selvom hans forældre har gjort et stort børneværelse klart til ham fyldt med legetøj. Først vil Frans dog slet ikke fødes, så morens mave vokser og vokser. En dag banker en fattig rejsende på døren, og han fortæller, at barnet først vil blive født, når moren er flyttet ned i en stald og lagt på et leje af halm. Sådan kommer Frans til verden ligesom det lille Jesusbarn.

Som barn drømmer Frans om at blive en rigtig helt på en prægtig hingst, og som ung vil Frans være ridder. Sammen med andre unge mænd drager han derfor i krig. Men på sin rejse ud i verden lærer Frans noget vigtigt, – for rigdom handler måske ikke om at erobre lande og skaffe sig guld. Rigdom kan være noget helt andet. Dengang blev spedalske forvist fra byerne og skulle bære en klokke om halsen, så man altid kunne høre dem og undgå deres smitte. Alligevel beslutter Frans sig for at hjælpe. Ligesom Jesus vier han sit liv til andre.

Publikum kan forvente at opleve en hjertevarm julefortælling, der bringer julens budskab, om hvor vigtigt det er at hjælpe og være der for hinanden.

Holdet på og bag scenen

På scenen kan opleves Bjarne Sandborg og Mariann Aagaard, mens instruktørerne bag Broder Sol, Søster Måne er Vigga Bro og Sacha World. Det er Mariann Aagaard og Lise Bønøs, som har kreeret dukkerne samt forestillingens scenografi, og Max Bering har komponeret musikken, mens Jesper Hasseltoft har lavet lyddesign.

Broder Sol, Søster Måne kan opleves på Teater Refleksion fra den 4. til 15. december.

Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Previous articleKunstnere på Det Kongelige Teater modtager kongelige ridderordener
Next articleVinderen af første adventskonkurrence og billetter til MAMMA MIA! er fundet