‘Ghost’-par fortsætter som musicalpar

COMPANY © Emilia Therese

Til efteråret kan man opleve Stephen Sondheims succesfulde musical-komedie COMPANY om kærlighed, singleliv og tosomhed. Fra d. 18. september til 11. oktober spiller forestillingen på Bastionen i Nyborg.

Musicalen handler om Robert, som er en sød og attraktiv 35-årig singlemand, der til en ’surpise’-fødselsdag pludselig får en del tanker om, hvad parforhold og ægteskab egentlig har at byde på. Han lever nemlig en singletilværelse med uforpligtende forhold. I musicalen sættes der fokus på forskellige scenarier om singlelivet- alle hylende morsomme – i selskab med fem af hans gifte vennepar og tre kvinder, som han dater på skift.

De fleste mennesker har oplevet netop disse episoder indenfor parforholdets grænser, og hvis ikke egne parforhold, så helt sikkert fra omgangskredsen. Forestillingen byder på en god portion humor og skarp ironi, der både er for folk der nyder singletilværelsen, stadig leder efter den store kærlighed eller netop har fejret guldbryllup.

‘GHOST’ par fortsætter som musicalpar

COMPANY byder på mange kendte skuespillere på rollelisten, heriblandt ”Ghost” parret Mikkel Moltke Hvilsom og Frederikke Vedel.  Herudover kan Johanne Dal-Lewkovitch, Annette Heick og Kiki Brandt m.fl. også findes på rollelisten.

Stephen Sondheim regnes af mange for musicalgenrens absolutte mesterkomponist med et CV, der blandt meget andet rummer ‘Into The Woods’, ‘Sweeney Todd’ og tekst til ‘West Side Story’. Herudover har mange af sangene i COMPANY opnået regulær klassikerstatus, for eksempel ‘The Ladies Who Lunch’, ‘Another Hundred People’, Side by Side by Side’ og ‘Being Alive’.

Oplev musicalen COMPANY på Bastionen i Nyborg fra 18. september til 11. oktober 2019. Mere information, samt billetkøb kan findes her.

Previous articleMungo Park går til podcasten
Next articleTootsie indtager Broadway til højlydt latter