FOTO © Camilla Winther

Det Kongelige Teater og CHART har sammen skabt en ny forestilling, der omhandler et nyt og moderne begreb indenfor den digitale verden. Den handler nemlig om GHOSTING. Stykket for premiere d. 26. oktober 2018.

Som begreb og stykke handler GHOSTING om det der sker, når folk du f.eks. lige har været på date med eller møder mennesker i andre sociale sammenhænge, som lige pludselig stopper med at svare dig på sociale og digitale medier – de bliver til spøgelser. 

Det og andre nye fænomener som trolling og lurking kommer under luppen på Det Kongelige Teaters Gamle Scene fra d. 26. oktober. I stykket bliver publikum i høj grad involveret i forestillingen, når de i begyndelsen bliver logget på et live video feed.

Her kan de se forestillingen oppefra og holde øje med sig selv, når de træder ind i rummet. Det hele sker gennem deres egne smartphones, og det er op til dem selv, om de vil observere langt fra, tæt på eller være passiv eller en aktiv del af forestillingen. Det har en konsekvens hver gang publikum gør noget eller ikke gør noget, har det en konsekvens – ligesom i den rigtige verden.

GHOSTING er produceret i samarbejde med CHART, der er den førende kunstmesse for moderne kunst i Norden. Forestillingen har premiere d. 26. oktober og du kan læse mere om den her.

Tidligere artikelDanskDansk sætter ansigt på Udvandrerne
Næste artikelAnmelderrost forestilling om alderdom gæster Odin Teatret