Dan Aucante & Christoffer Askman

I samarbejde med Kulturværftet, Helsingør Teater og Gjethuset i Frederiksværk tager NEXT ZONE sidste års succesforestilling GLOBAL SOULS og dens urbane dansere i verdensklasse på en mindre turné.

Den 23. oktober kan forestillingen opleves i Gjethuset i Frederiksværk og den 25. oktober i Kulturværftet i Helsingør.

Det er den internationalt anerkendte koreograf Lene Boels, der står bag forestillingens energiske og glade fysiske udtryk, som gør forestillingen oplagt at opleve for børn fra 8 år og op.

En glædesfyldt fejring

GLOBAL SOULS er en glædesfyldt og højdynamisk fejring af dans og forskellige kulturer, hvor ritualiserede bevægelser og de tre danseres rødder i forskellige traditionelle danseformer integreres i dansen. Den franske rulleskøjte-mester Xuan Le suppleres af Mario Poundes ekvilibristiske afrikanske dans og José Rodrigues Juniors elegante sydamerikanske lethed.

Gennem næsten 20 år har den danske koreograf Lene Boel udforsket, udviklet og blandet dansetraditioner og dansekunstnere fra hele verden. Det er blevet et unikt koreografisk udtryk, og over hele verden har værkerne og de håndplukkede dansere trukket begejstrede publikummer til fyldte sale.

Om forestillingen

Lene Boel og NEXT ZONE producerer forestillinger, der udfordrer og skaber nye opfattelser af, hvad dans kan udtrykke og omhandle. Det koreografiske univers er markant, skubber grænserne for, hvad der er kropsligt muligt og giver publikum unikke og tankevækkende scenekunstneriske oplevelser.

Læs mere om forestillingen den 23. oktober her og den 25. oktober her.