Gnisten og pakkefabrikken på Randers Teater

Gnisten og pakkefabrikken. Foto: Oliver Streich.

Oplev årets store juleforestilling på Randers Teater. Til Gnisten og pakkefabrikken kan hele familien grine, gyse og nynne med, når Gnisten forvandler den kedelige pakkefabrik på Randers Teater den 25. november.

Om Gnisten og pakkefabrikken

På den gamle fabrik tænker man ikke ud af boksen. Her udfører alle bare deres arbejde. Dag ud og dag ind. Og selvom julen nærmer sig, er alt, som det altid har været: kedeligt! Men så flytter Gnisten ind.

Måske er Gnisten en nisse. Måske er det en trold. I hvert fald har det lille væsen en ganske særlig evne til at gøre drømme til virkelighed, og den får alle til at spørge sig selv, hvorfor de egentlig laver det, de laver. Nu bliver der vendt op og ned på det hele. Og inden nogen kan nå at stave til jul, har Gnisten forvandlet den gamle grå fabrik til en vidunderlig farvestrålende Pakkefabrik.

I et klovnet og kærligt univers fyldt med skøre og skønne eksistenser kan publikum i alle aldre grine, gyse og nynne med på forestillingens herlige sange. I årets store juleforestilling sørger fire skuespillere, en musiker og en dukkefører for, at ingen forlader teatret uden at have fundet Gnisten.

Tag hele familien med og oplev Gnisten og pakkefabrikken fra den 25. november til den 21. december 2020.

Læs mere om forestillingen her

Previous articleMød de fremadstormende kvinder fra HOW TO KILL A DOG
Next articlePremiere på det nyeste afsnit af Teaternyheder