Godnathistorier til Nabolaget

Foto: Teatret ved Sorte Hest

For tredje år i træk inviterer Teatret ved Sorte Hest deres nabolag og andet godtfolk på gratis scenekunst under den åbne himmel. Fra den 7. til 10. juni samt den 14. til 17. juni kan du opleve skiftende scenekunstnere optræde i ca. 30 min. med en godnathistorie eller et par godnatsange i den lyse aften.

Om GODNAT HISTORIER TIL NABOLAGET

Otte aftener i juni opstiller Hesten 50 stole til publikum udenfor på parkeringspladsen ved Platanvej 31. Når tusmørket sænker sig, slår portene op til deres lille teaterkontor. Og med hokus pokus skabes der en magisk intimscene med kulørte lamper. Her vil publikum sidde under den åbne himmel med masser af frisk luft, når de skal opleve godnathistorierne. Programmet byder på en skøn kurateret blanding af teatertekster og skønlitteratur, poetiske og musikalske indslag m.v.

Der uddeles varme plaider til de forfrosne og vandtætte paraplyer i tilfælde af regn. Derudover vil der blive brygget varm kaffe og te til lejligheden, og der vil også være små chokolader til søde tænder.

Der er fri entré, og man kan ikke reservere plads. Man dukker bare op – men det anbefales at komme i god tid.

EN NY TRADITION PÅ HESTEN

Da coronakrisen første gang lukkede Danmark ned i foråret 2020 blev savnet efter det levende teater og det levende publikum så stort, at Teatret ved Sorte Hest blev nødt til at opfinde et nyt og COVID-19-venligt tiltag. Det blev til ni aftener i maj 2020 med en ny form for udendørs liveoptræden. Det var til stor begejstring for hundeluftere og andet lokalt godtfolk på aftentur i nabolaget dér, hvor Vesterbro møder Frederiksberg.

Det gratis tilbud om original scenekunst helt tæt på under åben himmel blev et kæmpe tilløbsstykke, og da succesen blev genoptaget i 2021 lagde endnu flere publikummer vejen forbi. Det gav Hesten blod på tanden for at starte en tradition, og derfor glæder de sig til at byde på flere GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET i juni 2022.

Vi glæder os som ti vilde heste til at byde lokale hundeluftere og aftentursgængere og andre interesserede velkommen til mere god godnatstemning i vores hjørne af Vesterbro og Frederiksberg!” – Teatret ved Sorte Hest

Se hele programmet her.

Previous articleHer er, hvad du kan se på Fredericia Musicalteater i 2023
Next articleVice Versa Cirkus inviterer til te-selskab