Foto: Tim Panduro

De sidste to ugers tid har Københavns mange kulturinstitutioner været fuld af kunst, kultur og historiske vingesus, når den årligt tilbagevendende begivenhed GOLDEN DAYS er løbet af stablen. Som en helt særlig afslutning på festivalen, der i år har temaet “Antikken”, kan man d. 19. og 20. september få sig en spektakulær koncert- og scenekunst-oplevelse på Thorvaldens Museum. 

En musikalsk, sjælfuld performance

På denne to-aftensforestilling har komponist og kunstner Di Garbi skabt og sammensat musiktoner med afsæt i den tyske kultforfatter Johann Wolfgang von Goethes udødelige tragedie Den Unge Werthers Lidelser. Bag flyglet vil De Garbi spille, synge og tage beskueren med på en musikalsk, sjælfuld rejse ind i de lyseste og mørkeste sider af livet.

Aftenens store stjerne er den prominente skuespiller Bodil Jørgensen, der vil give fortællingen liv, når hun på scenen med sin finesse og særegne sensibilitet vil fortolke Den Unge Werthers Lidelser i en bearbejdning af den prisbelønnede instruktør Sargun Oshana. I et hav af lanterner og blomster, scenekunst og musik vækkes brevene fra Goethes berømte tragedie til live.

Gården på Thorvaldens Museum er på denne aften desuden dekoreret fra top til tå af Rie Elise Larsen og draperinger af Marie Nørgaard Nielsen.

Performance-koncerten kan opleves d. 19 og 20. september 2021 på Thorvaldens Museum. Køb billetter her.