Golden Years: Ekstravagant cirkusoplevelse i Gatsby-stil

Wintergarten Variete, Nina & Rodrigue - FOTO: Ben Duentsch
Wintergarten Variete, Nina & Rodrigue - FOTO: Ben Duentsch

Halsbrækkende akrobatik, klassisk cirkushumor og festlig stemning i bedste Gatsby-stil. Det er hvad publikum kan forvente, når det tyske varieté-teater Wintergarten fra Berlin kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 28. – 30. april 2022 med showet Golden Years.

Temaet er 1920’ernes gyldne jazztid. Det viser sig gennem atmosfære og kostumer i autentisk stil med datidens flair for pailletter, fjer og fest. Det bliver et show i klassisk cirkusstil, som det kunne have fundet sted for 100 år siden, men med nutidens talent for underholdning og betagende koreografi.

Wintergarten Variete, Rodrigue - FOTO: Ben Duentsch
Wintergarten Variete, Rodrigue – FOTO: Ben Duentsch

Klassisk cirkus med nutidens talent

Varieté-teateret vil gerne være mere end bare en cirkusoplevelse. Det er derfor et afvekslende program med både kunstneriske, dansende, akrobatiske og musikalske optrædener.

Oplev blandt andre en mester i den næsten uddøde kunst: at danse i luften kun hængende i håret. Se en duo i perfekt balance med fysisk styrke til at udføre ekstraordinære præstationer i hånd-i-hånd-akrobatik. Og oplev mestre i rulleskøjteakrobatik, hvilket også var populært i 20’erne. De mange internationale akrobater overrasker igen og igen med uventede og hurtige tricks, der fanger publikum. De festlige kostumer forstærker showets tema. Mød også den charmerende klovn og komiker, Monsieur Momo, der lægger op til latter og forundring hos tilskuere. Publikum ledes gennem aftenen af den smukke sangerinde, skuespiller og danser, Viennese Nina de Lianin, der akkompagnerer flere af de andre kunstnere. Med sin fantastiske stemme fremtryller hun 1920’ernes glamour og bringer sammen med Witnergartens dygtige musikere lyden af jazztiden til showet. 

Billetter til Golden Years 28. – 30. april kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller gennem hjemmesiden her.

Previous articleCabaresque er tilbage med årets Yule Show!
Next articleBarden er løs: Oplev Shakespeares samlede værker