Gratis kulturfestival opfører tre ungdomsforestillinger

OMG, ungdomsteater, Aarhus Teater, Opgang2
FOTO: OMG ©Aarhus Teater

Opgang2 Turnéteater opfører JALLA:-kulturfestival for 16. gang på Eutopia Stage i Gellerup. For første gang finder festivalen sted henover tre dage, fra den 24.-26. april. Kulturfestivalens general Lise Ørskov udtaler:

“Vi vil gerne fejre, at vi lige nu har tre fantastiske forestillinger ude på turné og har mulighed for at præsentere dem i unikke rammer i Gellerup på JALLA:16”.

Festivalen vil bestå af tre forestillinger, hvor den første er OMG, der lige har spillet en næsten udsolgt periode på Aarhus Teater. Det er en forestilling om kærlighed og om de valg, vi mennesker træffer hver dag, deres konsekvenser og hvordan vi påvirker hinanden. Du kan opleve forestillingen den 24. april.

Forestillingen HABIBI er en fortælling om identitet, forskelle og frygt. Om hvad der sker, når mistro og angst rykker ind i samfundet, i familien og i individet. I 2017 vandt den Danske Dramatikers Manuskriptpris for Børne- og Ungdomsteater. Du kan opleve forestillingen den 25. april.

Den sidste forestilling er 4 EVER, der er en musikalsk fortælling om fire unge mænd, hvis skæbne besegles en frostklar vinterdag. En begivenhed der knytter dem helt tæt til hinanden. Forestillingen vandt en Reumert i 2014 for ‘Årets Børne/-Ungdomsforestilling’. Du kan opleve forestillingen den 26. april.

Alle tre forestillinger kan opleves gratis, og du læse mere om festivalen her.

Previous articleNy uddannelse for talentudvikling åbner på Fyn
Next articleTo nye europæiske danseforestillinger indtager Bora Bora