Guide: Disney dominerer i Hamborg

Aladdin, musical, Stage Theater Neue, Hamburg
FOTO: Aladdin ©Stage Entertainment

Er du vild med musicals, er der rigtig god grund til at tage en tur til Hamborg, hvor Disney lige nu har sat sig tungt på den nordtyske havneby med intet mindre end tre kæmpeproduktioner på plakaten.

Først og fremmest er der musicalen Aladdin på Stage Theater Neue, der har spillet med kæmpe succes siden december 2015. Herhjemme solgte Fredericia Teaters meget roste opsætning af samme musical over 100.000 billetter i 2012 og 2013. Musicalen er baseret på Disneys tegnefilmsklassiker fra 1992 og indeholder alle de populære sange fra filmen.

The Lion King, musical, Theater im Hafen, Hamburg
FOTO: The Lion King ©Stage Entertainment

The Lion King, som vi fortsat har til gode i Danmark, er nærmest blevet en institution i Hamborg. Her har den spillet uafbrudt siden 2001 på det store Theater im Hafen. Opsætningen er en tro kopi af produktionen på Broadway og i London, og byder på alle Elton Johns uforglemmelige sange samt mange spektakulære masker, dukker og kostumer.

Mary Poppins, musical, Stage Theater an der Elbe, Hamburg
FOTO: Mary Poppins © Stage Entertainment

Den tredje store Disney-musical i Hamborg er Mary Poppins, der netop har haft premiere på Stage Theater an der Elbe og er en overdådig produktion for hele familien med flot scenografi, flere hundrede kostumer, spektakulære dansenumre og alle de berømte sange fra filmen.

Bestil billetter her.

Previous articleAalborg Teater bringer igen Edith Piaf til livs
Next articleNew Zealandsk dirigent bliver musikchef på Den Jyske Opera