DET MAGISKE JULEBÅND, eventyrteatret, tivoli
Foto: DET MAGISKE JULEBÅND. Plakat tegnet af Per O.

Oven på en række restriktioner og en lang nedlukning af samfundet sidste jul, er der i år skruet ekstra godt op for juleforestillingerne. På Teaternyheder.dk giver vi dig en guide til nogle af de juleforestillinger, du kan opleve denne vinter. Der er forestillinger for alle og enhver:

JUL PÅ SLOTTET

Jul på slottet, Odense Teater
Foto: JUL PÅ SLOTTET. © Odense Teater

Du kan opleve den ikoniske tv-julekalender JUL PÅ SLOTTET opført som teaterstykke på Odense Teater fra den 11. november til den 28. december. Her vil du opleve gensynsglæde med hits som Det’ sørme, det’ sandt, december og Drillesangen samt karakterer som nissen Fimpe, prins Valentin og den sultende konge.

Instruktør Martin Miehe-Renard, som var en af skaberne bag den populære tv-julekalender, står bag denne spritnye teaterversion.

Hvis du vil læse mere om forestillingen, kan du læse vores artikel om hele forestillingen her.

DET MAGISKE JULEBÅND

DET MAGISKE JULEBÅND, eventyrteatret, tivoli
Foto: DET MAGISKE JULEBÅND. Plakat tegnet af Per O.

Fra den 27. november til den 19. december kan alle juleglade børnefamilier få en magisk teateroplevelse i Glassalen i Tivoli, når Eventyrteatret opfører den underholdende julemusical DET MAGISKE JULEBÅND for hele familien. DET MAGISKE JULEBÅND er et sjovt, spændende og rørende juleeventyr om de bånd, som både børn og voksne binder til hinanden, men som er svært i den travle juletid.

Bliv klogere på julemagien ved denne musical her.

XMAS CABARET

XMAS CABARET, Teatret Svalegangen
Foto: XMAS CABARET. ©Teatret Svalegangen

XMAS CABARET byder på et kantet show, der går løs på julen fra den 1. – den 11. decemberTeatret Svalegangen. Kender du følelsen af, der kan være SÅ mange forventninger til julen, så det ofte ender med lidt skuffede miner? Julen opstilles ofte som et glansbillede og det er netop de sider af julen, der udstilles i denne forestilling.

Når Mette Rønne, Holger Østergaard og komikeren Niels-Peter Henriksen går på scenen til XMAS CABARET, er du garanteret et godt grin blandet med lækker musik.

Læs alt om forestillingen samt find dine billetter her.

VINTERSILHUETTER

Vintersilhuetter
Vintersilhuetter – foto: Dennis Westerberg

Teatret Riddersalen byder indenfor til den eventyrlige juleforestilling VINTERSILHUETTER, der vækker H.C. Andersens elskede og ikoniske eventyr til live og forener fortællinger, sange, salmer, skyggespil og dukker på scenen. Fem af H.C. Andersens udødelige eventyr flettes sammen og ind og ud af hinanden, når den anmelderroste, humorfyldte og poetiske familieforestilling har repremiere lørdag den 27. november og spiller frem til den 19. december.

Læs mere her.

The Yule Show 2021

cabaresque
FOTO: The Yule Show. © Christopher Thomsen

Organisationen Cabaresque præsenterer årets juleshow The Yule Show, hvor det bliver varmt, hyggeligt, frækt og forførende, som deres performere inviterer publikum indenfor i stuen og leverer en bred palette af alt, der emmer af burlesque!

“Cabaresque” er “cabaret” og “burlesque” sat sammen for at danne rammerne for hvad, det er de byder ind med til deres shows. De sigter altid efter at have stor variation, så ikke to numre i et show er ens. Glæd dig til alt fra klassisk burlesque til nycirkus, akrobatisk varieté, neo-burlesque og live sang, når forestillingen spiller den 8. decemberRadar på Godsbanen i Aarhus.

Læs vores fulde artikel om forestillingen her.

Tidligere artikelBarden er løs: Oplev Shakespeares samlede værker
Næste artikelNyt afsnit af Teaternyheder på DK4