Guitarspillende komiker klar med nyt show

FOTO Dan Andersen er i dag klar med et nyt stand up show @ Pressefoto

Den garvede komiker Dan Andersen har torsdag d. 24. janar premiere på sit nye stand-up show På Vippen. Forestillingen er fuld af alvor, lune, sjov og musikalske overraskelser.

Nu kigger Dan Andersen tilbage på et liv, hvor han flere gange har stået på vippen og enten forsøgt at holde balancen eller gået til en af siderne. En ensom folkeskoletid hvor han først fandt rigtige venner, da han opgav at være en af de seje og omfavnede sit liv som nørd. De turbulente år, hvor han skulle holde balancen gennem en depression og køre fra sin seng på psykiatriskhospital til scenen og underholde til Novo Nordisk´s firmafest.

Et af de helt store vendepunkter i den syngende komikers liv var da han i efteråret 1997 stillede sig op på den udfordrende stand up scene. Kort tid efter fulgte endnu et, da guitaren kom med, og Dan Andersens Guitarshow var født. Efter at have optrådt i mere end halvdelen af sit liv, nærmer han sig nu et nyt vendepunkt: Dan runder et skarpt hjørne og fylder 40 år.

På Vippen kommer vi helt tæt på de tidspunkter, hvor det hele er ved at tippe. Fra mødet med den store kærlighed til den helt store sorg, da han midt i livet skal slukke for sin fars respirator. Et show om aktiv dødshjælp, manglende sexlyst, rollespil, stand up og selvfølgelig hans trofaste følgesvend guitaren.

Forestillingen er et vedkommende, personligt og musikalsk show om tunge og lette emner. “Det bliver nok på vippen at dele så personlige ting, men hey, showet bliver jo fremfor alt rygende skægt” siger Dan Andersen selv om showet.

Du kan købe billetter til På Vippen her.

Previous articleDen Jyske Opera tager på danmarksturné med Kleopatra
Next articleBliv guidet til en tålelig tilværelse på Betty Nansen Teatret