H. C. Andersens samlede eventyr gennemgås i én forestilling

H.C. Andersens samlede eventyrer, Mungo Park, teater,
FOTO: Jonas Munck Hansen ©Mungo Park

Den 22. og 23. maj gæster Mungo Parks anmelderroste forestilling H. C. Andersens samlede eventyr Betty Nansen Teatret. Som titlen antyder, gennemgår forestillingen eventyrene af Danmarks største digter. Forestillingen er skrevet og instrueret af Heinrich Christensen, der i 2008 vandt Reumerts ‘Talentprisen’ for iscenesættelsen af ‘Café Zennep’ på Teater FÅR302.

På sit dødsleje indser H. C. Andersen, at han udelukkende vil blive husket for sine eventyr. Kun eventyrerne, intet andet. Erkendelsen sender den døende digter på en rejse gennem forfatterskabets eventyr. For er det nok, og er det godt nok?

Forestillingen havde premiere for første gang i 2015, og på scenen fremfører tre skuespillere samtlige 156 eventyr, hvor man også samtidig får et indblik i forfatterens liv. Denne gang er de medvirkende Mads Hjulmand, Nana Morks og Jonas Munck Hansen, hvor sidstnævnte også har komponeret musikken til forestillingen.

Hvis du er nysgerrig på en hel gennemgang af Andersens eventyr, kan du købe billetter til H. C. Andersens samlede eventyr her.

Previous articleNy musical vil huske unge på tiden før Itunes og Spotify
Next articleHvad sker der, når seks unge tager på rustur?