Halloween Cirkus – Ny musical med akrobatik og cirkuskunst

Foto: Halloween Cirkus

Efteråret har sat ind, og det betyder at Halloween-sæsonen er begyndt. Derfor er Clemens og Cirkus Arena gået sammen om at skabe halloween musicalen HIKKEN FRA HELVEDE. Showet har premiere den 13. oktober 2022 på Bellahøj cirkusplads og spiller indtil allehelgensaften 31. oktober 2022.

Forestillingen foregår i det store Halloween Cirkus, og er en helt ny humoristisk og familievenlig gyser med sangerinden Szhirley som monsterkvinden Szkrækilda, rapperen Clemens som monsterklovnen McClawn og multikunstneren Patrick Spiegelberg i hovedrollerne.

Clemens har udover at stå i manegen også skrevet og instrueret musicalen. Han har tidligere haft stor succes i teaterverdenen, som forfatter og komponist bag produktioner som TERKEL THE MUSICAL, CYKELMYGGEN EGON og breakdance-versionen af NØDDEKNÆKKEREN. Nu kombinerer han musical- og komediegenren med akrobatisk cirkuskunst.

En helt ny totaloplevelse

Der er skruet op for både musik, action, humor og lysshow til dette års totaloplevelse til Halloween Cirkus, der kombinerer musical og komedie med cirkusartisteri. 

Hovedkræfterne i manegen er Clemens og Szhirley, som kommer fra musik- og teaterbranchen, og til at bygge bro mellem kunstarterne har de taget cirkusartisten Patrick Berdino under deres vinger, mens Patrick Spiegelberg, som har produceret Halloweenmonstre for Tivoli og Halloweensuccesen Horror Drive Thru, sørger for, at det bliver en uhyggelig flot oplevelse. Cirkus Halloween er skabt af kunstnere, som elsker halloween og synes, at der har manglet en scenekunstnerisk oplevelse for børn, der tager traditionen alvorligt.

Historien

Monsterkvinden Szkrækilda, der spilles af Szhirley, rammes af en uhelbredelig hikke, som husbonden, McClawn, spillet af Clemens, sætter sig for at kurere for enhver pris. Han hjemsøger Spiegelbergs Halloween Cirkus og kidnapper artisterne, idet han håber, at de er tilpas uhyggelige til at kunne give Szkrækilda et stort nok chok til, at kurere hendes hikke.  

I Halloween Cirkus finder McClawn verdens skrækkeligste cirkusartister: Frk. Tagbrand, De Skæggede Tvillingesøstre, Den Blinde Knivkaster, The Electric Boogiemen, ildspyeren Fru Drageånde og ikke mindst trapezartisterne Wuhan Clan. Men der er ingen, der ved hvilken cirkusartist, der kan kurere Szkrækilda og dermed undgå at ende i det sorte hul. Måske får de brug for hjælp fra den virkelige verden? 

Halloween Cirkus anbefales til børnefamilier fra 5 år og op. Publikummet inviteres til at dukke op i Halloweenudklædning, da der uddeles uhyggeligt gode præmier til dagens bedste og værste udklædning.

Forestillingen er en co-produktion mellem Clemens og Cirkus Arena og har premiere den 13. oktober 2022 med shows gennem hele efterårsferien på Bellahøj Cirkusplads i København.

Læs mere om Halloween Cirkus og køb dine billetter her.

Previous articleBliv inviteret ind bag tæppet til Opera på Hobro Teater
Next articleFredericia Musicalteater tilbyder tegnsprogstolket forestilling