HamletScenen præsenterer HELLIGTREKONGERSAFTEN 

Foto: HamletScenen

Fra den 19. november til den 11. december inviterer hele Danmarks Shakespeareteater HamletScenen til HELLIGTREKONGERSAFTEN – en eventyrlig jule- og dukketeaterforestilling for hele familien 6+. Forestillingen er frit baseret på Shakespeares komedie af samme navn – men nu med magiske juleelementer.

Om forestillingen

I HamletScenens HELLIGTREKONGERSAFTEN møder vi de unge og adelige tvillinger Viola og Sebastian, der på grund af et dramatisk skibsforlis adskilles fra hinanden. Efter en malstrøm af intriger, dobbeltspil og kærlighedsforviklinger genfinder de hinanden i et underfundigt univers, hvor alting er vendt på hovedet og synes helt anderledes på overfladen.

Forestillingen iscenesættes af det kunstneriske team, mens scenografien og dukkerne er skabt af Christian Quintus Clausen. Musikken er nykomponeret til forestillingen af Claus Carlsen.

Julen er hjertenes fest

Hele Danmarks Shakespeareteater, HamletScenen, har med HELLIGTREKONGERSAFTEN kastet sig over Shakespeares udødelige kærlighedskomedie af samme navn. I denne nyfortolkede version krydres historien vi kender med julens traditioner og fortællinger på Frederik II’s tid på Kronborg omkring år 1600. En periode i Danmark, hvor julen og tiden frem til helligtrekongersaften var fuld af overtro, særlige ritualer og utrolige hændelser.

På scenen får skuespillerne Lene Hummelshøj og Bo Carlsson selskab af dukker – både de mindre, håndholdte af slagsen samt store dukker, som skuespillerne selv kan tage på. Forestillingen inkorporerer også dans, musik, tekst og stumme fortællinger – alt sammen i ét sammensurium, der gør fortællingen livlig og virkelig.

Det magiske juleeventyr får premiere den 19. november og kan opleves til den 11. december 2022 på HamletScenen på Kronborg.

Læs mere om forestillingen og køb dine billetter her.

Previous articleBellevue Teatret inviterer til efterårshygge i KARDEMOMME BY
Next articleCirkus Jul er tilbage! – med nye velkendte børnebogsfigurer i manegen