Foto: HamletScenen & WeBuild

Fra den 9. til den 21. november inviterer HamletScenen og WeBuild til HORATIOS STAND-UP SHOW i Thaliasalen på Kronborg. På HamletScenen er du altid sikret at opleve Shakespeare med et twist – og dette nye stand-up show er ingen undtagelse.

De fleste kender Shakespeares ikoniske karakter Hamlet, men husker måske ikke hans sidekick Horatio. Det bliver der nu lavet om på, når HORATIOS STAND-UP SHOW får premiere på HamletScenen den 9. november. Med en stor portion humor og helt ny og moderne opfindsomhed, skildrer HORATIOS STAND-UP SHOW intriger, dysfunktionelle familiemønstre og selvfølgelig mord!

Om HORATIOS STAND-UP SHOW

Det kan godt være, at Hamlet er prins af Danmark og derfor kræver sin del shine og spot på rigets scener, men hans bedste ven Horatio har et budskab, som må frem i rampelyset. I øvrigt er han også rigtig godt træt af altid at være henvist til kulissen som sin berømte vens sidekick.

Efter en del spekulation over, hvilke psykologiske konsekvenser det kan have at sidde fast i sin rolle i en tragedie, der nærmest er blevet loopet i 400 år, er det nu på tide at trække tæppet til side.

Derfor er Horatio gået “all in” på at lave “Horatios Stand-up Comedy Show”. Ikke nok med, at han har arrangeret, at Kronborg agerer bagtæppe for forestillingen, så har han også overtalt Hamlet, Gertrud, Claudius og resten af sit royale entourage til at være med. Spørgsmålet er bare, om det rent faktisk vil lykkes for Horatio og hans lille trup at bryde 400 års tragedie med grin, når de samtidig skal jonglere med mord, dysfunktionelle familiemønstre, intriger og en konstant overhængende trussel om invasion fra…. Norge?

Se, hvordan Horatio styrer sin brogede flok af komikere sikkert igennem aftenen i ”Horatios Stand-up Comedy Show”.

Holdet bag 

HamletScenen har teamet op med WeBuild om HORATIOS STAND-UP SHOW. Bag det professionelle team af komikere og skuespillere står Martin Zarp som instruktørkonsulent, mens Jakob Vibild, Paul Stack, Sofie Skriver og Jakob Svendsen både fungerer som manuskriptforfattere og medvirkende i showet.

Komiker Sofie Skriver fortæller om forestillingen:

“ Vi har alle fire udfordret vores evner i performance på en måde, vi aldrig har prøvet før. Det har været en udfordrende og hamrende spændende proces at skabe noget nyt og anderledes fra bunden, som er bygget på et klassisk stykke som Hamlet. Publikum kan forvente et comedy clash af impro, teater og stand-up samtidig med, at de får et anderledes og moderne indblik i tragedien om Hamlet.”

Se spilletider og læs mere om HORATIOS STAND-UP SHOW her

Billetter kan købes her
Til hver forestilling findes en begrænset mængde gratis billetter, venligst støttet af Realdania. De gratis billetter kan bestilles efter først til mølle-princippet via linket ovenfor ved at vælge den billettype, der hedder ”Byd Indenfor”.

Fakta om HORATIOS STAND-UP SHOW
Premiere i Thaliasalen på Kronborg: Den 9. november
Spilleperiode: Den 9. november 2021 til den 21. november 2021
Instruktørkonsulent: Martin Zarp
Scenografi: Catia Hauberg
Lyd & Lys: Jaw Darko
Kostumer: Hanne Mørup
Manuskript: Teamet
Producent: HamletScenen & WeBuild
Medvirkende: Jakob Vibild, Paul Stack, Sofie Skriver, Jakob Svendsen
Spilletid: 1 time og 30 minutter inklusiv pause

Tidligere artikelKulturHave med teaterdirektør Jakob Engmann
Næste artikelNyt afsnit af Teaternyheder er ude