Harry Potter bliver til magisk performance koncert

HARRY POTTER Live koncert
Foto: The London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra

The London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra inviterer til en enestående musikoplevelse den 29. november, når den magiske musical- og filmmusik fra HARRY POTTER – Live kan opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Al den bedste musik fra HARRY POTTER-filmene og musicalen HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD er med i koncerten, når The London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra går på scenen i Aalborg som et led i deres Europaturné.

Mød et medlem af Weasly-familien

Som noget helt specielt denne aften vil en af skuespillerne, som spillede et medlem af Wesley-familien være med live på scenen. Det vil gøre koncerten til en uforglemmelig aften med alle former for sjov og god humor. Hvilket medlem af Weasley-familien, der vil tage turen til Aalborg, må vi stadig vente lidt med at løfte sløret for.

Masser af magiske effekter

Koncerten bliver desuden en musikalsk rejse ind i Harry Potters verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i magiens farlige verden. Publikum kan forvente at blive sænket ned i en verden af ​​fortryllelse. Koncerten byder på den mest avancerede teknologi af lys-, lyd- og laser-iscenesættelse, der garanteret kommer til at give gåsehud. De visuelle og magiske effekter vil få alle hjerter hos Harry Potter-fans til at slå lidt hurtigere.

Publikum kan opleve musikstykker fra musicalen „Best of Harry Potter“ samt musik fra alle de otte film og musikværker som er skrevet af de fire talentfulde komponister. Blandt dem er bl.a. John Williams, (Star Wars, ET, Indiana Jones, Jurassic Park) som komponerede musikken til de første tre film.

Billetter til koncerten 29. november kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566 (hverdage kl. 10-14) eller via ticketmaster.dk.

Billetprisen er fra 480 kr. til 680 kr.

Previous articleElskeren, erobreren, supermanden: NOGET OM ANTIHELTE
Next articleBetty Nansen Teatret moderniseres til oprindelig stil