Heartbreak for Dummies genopsættes på Mungo Park

Foto: Heartbreak for Dummies © Partner in Crime

14.-16. marts kan man igen opleve Partner in Crimes Heartbreak for Dummies, når forestillingen genopsættes på Mungo Park i Allerød.

Heartbreak for Dummies fik premiere på Bådteatret i juli 2016 og vandt samme år “Årets Publikumspris” ved Vildskud Festival, ligesom forestillingen var nomineret til både CPH Cultures “Årets nye danske dramatik 2016” og “Årets nye danske dramatik sæson 2016/2017”. Siden har forestillingen været genopsat på Bådteatret i foråret 2017.

Heartbreak for Dummies er skabt af teatergruppen Partner in Crime og udspiller sig som en collage af bruddets følelsesmæssige faser. Tilsat masser af humor deler de fire performere ud af deres erfaringer, ekspertise og pinlige historier. Gruppen beskriver selv forestillingen:

“Vi kender det alle, vi hader det alle, og vi skal helt sikkert alle sammen igennem det igen. Med en blanding af teater og foredrag præsenterer Partner in Crime en seriøs kærestesorgskomedie, der skal guide dig til bedst at komme over din hjertesorg. For man kan jo dø af kærestesorger, kan man ikke?”

Mere info om forestillingen samt billetkøb kan findes her.

Previous articleThure Lindhardt på besøg i KulturHave
Next articleJEG ER SGU MIN EGEN på Nørrebro Teater