Heroin – en kvantemekanisk kærlighedsfortælling

Foto: Emilia Therese

Heroin er en kvantemekanisk kærlighedsfortælling om to mænd, der kolliderer.

Forestillingen beskriver, hvordan vi kan blive så sammenfiltrede i vores eget indre kaos, at vi mister perspektivet på os selv og dermed på omverden.

Forestillingen spiller på Zagenbergs Teater fra den 7. – 14. november 2020.

Når to partikler kolliderer, skabes et bånd, der strækker sig på tværs af tid og rum. Uanset hvor i universet de befinder sig, vil de mærke hinanden, og en hvilken som helst påvirkning af den ene, skaber en reaktion i den anden. Når den ene vender, vender den anden øjeblikkeligt modsat. Påvirket af en uforklarlig fysisk lov, skabes en uløselig tiltrækning mellem dem og den eneste måde båndet kan brydes, er hvis de destrueres. Denne tanke sidder fast i Marcus og bliver begyndelsen på en fatal rejse.

Handling

Martin og Marcus mødes og forelsker sig hjælpeløst. Deres kærlighed er det stærkeste, mest potente rush, de nogensinde har prøvet. De bliver som heroin for hinanden.  

Heroin undersøger den dysfunktionelle relation forklædt som kærlighed, og viser hvordan afhængighed fjerner fokus fra vores egen indre smerte.

Vi møder Martins Marcus’ afhængighed gennem hverdagssituationer, som sættes på spidsen gennem dets tiltagende destruktive univers.

En forestilling om følelser

Heroin er en kærlighedshistorie mellem to mænd hævet over køn og seksualitet. Den handler om, hvordan vores underliggende følelsesliv altid er afgørende for de praktiske beslutninger, som vi tager for vores liv.

Det kunstneriske team har bedt en række særlige fagpersoner kommentere på historien ud fra deres faglige perspektiv, for at danne bro mellem det videnskabelige og det kunstneriske. Deres analyser er derefter implementeret i forestillingen.

Spilleperiode: 7. november – 14. november 2020  

Aldersgrænse: Fra 16 år og op

Medvirkende: Luiz Wilhelm Karlsen og Thomas Diepeveen 

Instruktør: Johan Sarauw

Manuskript: Magnus Iuel Berg

Scenograf: Nina Helledie

Producent: Zangenbergs Teater  

Læs mere og køb billetter her.

Previous articleGLOBAL SOULS – Verdensdans i det nordsjællandske
Next articleFolketeatret præsenterer: Er der plads til mig?