Himmerlands Teater præsenterer ny sæsonbrochure

Sæsonbrochure 2019-2020 © Himmerlands Teater

Sæson 2019/2020 på Himmerlands Teater byder på spændende forestillinger i efteråret 2019 / vinteren 2020. Der er garanteret et godt grin, spænding og en fantastisk genganger i den nye sæsonbrochure.

Alfred Hitchcocks krimikomedie finder vej til Nordjylland

Himmerlands Teater tager den komiske maske på med forestillingen De 39. Trin. En krimikomedie skabt fra ”The 39. steps” af John Buchan og Alfred Hitchcock. En mordanklage, for et mord han ikke har begået. Skarpt forfulgt af både politi, gangstere og skurke med manglende fingerspidser i hurtige biler, flygter Richard Hannay op gennem England på jagt efter sandheden. Nettet strammes, men undervejs, hængende fra broer og klamrende sig til tog, opdager han kærligheden.

De 39. Trin kan opleves fra 14. november til 14. december 2019. Mere information, samt billetkøb kan findes her.

En sand beretning fra Hobro

Himmerlands Teater og Kulturkajen Hobro tager os tilbage til år 1813 og en ægte beretning med forestillingen Historien om Ane.

Stykket omhandler den 16 årige Ane Kathrine Bjerregaard fra Hobro, der kommer til at påsætte en brand, som lægger det meste af Hobro i aske. Omkring hende hvirvler et broget persongalleri, ikke alle med helt rent mel i posen. I byen huserer bl.a. den lusede og rapkæftede Skrædder Maren, den snu Jørgen Snedker og Pastor Spur, der gør, hvad han kan for den stakkels Ane, samt koner, kællinger, godtfolk, andet pak og en flok flamencodansende spanske soldater. Som direkte følge af branden blev Hobro skattefri i 10 år, og rejste sig til en særdeles driftig handelsby. Forestillingen er en fortælling om en by, der gennemlever en krise, og mod alle odds atter formår at rejse sig.

Historien om Ane spiller fra 24. august til 1. september 2019. Mere information om forestillingen, samt billetkøb findes her.

Musicalsucces vender tilbage

Sæsonens gengænger bliver musicalen The Story Of My Life, som Himmerlands teater var teatrets første musical med premiere i 2018. Læs vores nyhed her.

Musicalen handler om Thomas og Alvin, der var barndomsvenner, men livet drev dem i forskellige retninger. Alvin blev i deres barndomsby for at passe sin fars antikvariat, mens Thomas blev en succesfuld forfatter. Historien begynder efter Alvins død, hvor Thomas kæmper for at skrive en tale til hans begravelse. I denne proces indser han, hvilke konsekvenser forsømmelsen af deres venskab har haft.

The Story of My Life er en fortælling om venskab, den personlige pris for succes og de valg, vi tager i de vigtigste stunder i vores liv. En hyldest til venskabet og til de mennesker, der ændrer vores liv for evigt.

Musicalen kan opleves fra 9. – 15. januar 2020. Læs mere om forestillingen og køb billetter her.

Dette er blot et lille udpluk af de kommende forestillinger på Himmerlands Teater. Læs meget mere i sæsonbrochuren her.

Previous articleSkuespilchef Morten Kirkskov gæster KulturHave på dk4
Next articleMungo Park går til podcasten