HISTORY OF SEXUALITY, Bora Bora, Aarhus
FOTO: HISTORY OF SEXUALITY. ©Andreas Constantinou

I forestillingen HISTORY OF SEXUALITY udfolder performancekunstnerne deres egne seksualitets historier som levene arkiv for øjnene af publikum. Iført alt fra ingenting til kanin-, bjørne-, og vamsede “sexmonster”-kostumer, tager de publikum med på en tur gennem historierne – med en opfordring til hver enkelt om at tage magten over sex tilbage: Let’s talk about sex! Det er, hvad du kan se frem til, når Bora Bora i Aarhus slår dørene op for HISTORY OF SEXUALITY d. 6. og 7. oktober 2021.

Kom med på en gør-det-selv-rejse

Alle levende væsener – fra amøber til mennesker – “gør det”, som det hedder i den gamle Cole Porter-klassiker, men hvor tit er det lige, vi tør tale højt om det, vi gør? Det vil HISTORY OF SEXUALITY lave om på. 

En light-version om formiddagen, en after work-version sidst på eftermiddagen og en XXX-version om aftenen. Publikum (fra 16 år og op) har valget mellem tre versioner af stykket. HISTORY OF SEXUALITY, som Kassandra Productions står bag, har premiere den 6. oktober 2021 på GENDERhouse#2 Queer Arts Festival på teatret Bora Bora i Aarhus. På scenen står Kassandra Productions leder, Annika B. Lewis, sammen med Andreas Constantinou fra The Genderhouse Festival som to ikke så lidt uartige performancekunstnere.

Lad os tage vores seksualitet tilbage! 

Fra den spirende seksualitets uskyldige leg, til “den første gang”. Fra ungdommens umættelige sex-drive til et selvvalgt, midlertidigt cølibat. Fra tabu, skam og frygt til udfoldelsen af en selvstændig identitet og seksualitet; vi kommer forbi meget af det i HISTORY OF SEXUALITY, fortæller Annika Lewis om forestillingen.

For ja; hånden på hjertet: Hvor tit snakker du om sex og om din seksualitet? I HISTORY OF SEXUALITY kommer man (med samtykke) med på en tur, hvor de to erfarne peformancekunstneres take på det altid hotte emne opfordrer publikum til selv at begynde at kortlægge og italesætte deres seksualitets historie. 

I en ikke-intellektuel, do-it-yourself-stemning løfter Andreas Constantinou og Annika B. Lewis dynen og sætter fokus på tabuer og lyst. Og på det magtgreb, som sex har om os alle. For det er uomtvisteligt: Sex sælger. Sex styrer. Sex er vor tids slagmark, og mange vil gerne vinde den kommercielle kamp om vores seksualitet! 

Forestillingen er produceret i samarbejde med Bora Bora, The Genderhouse Festival og Teater FÅR302 i København (hvor forestillingen også sættes op i januar 2022). 

Læs mere om forestillingen og køb din billet her