Hjørring Revyen er på vej mod rekordsalg

Hjørring Revyen
Holdet i Hjørring Revyen 2019. Fra øverst tv.: Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, Preben Kristensen, Anne Sofie Espersen (afbud), Kasper Le Fevre og Henrik Baloo Andersen © Thomas Petri

Der er store forventninger i det nordjyske, når det kommer til årets udgave af Hjørring Revyen. Efter prøver i København indtog skuespillerne i denne uge Vendsyssel Teater til de afsluttende prøver op til første forpremiere den 12. juni. Mange af forestillingerne er allerede udsolgt, og revyen forventer selv et rekordstort salg.

På nær nogle enkelte års pause har Hjørring Revyen siden 1973 bragt højlydt latter og muntre toner til den vendsysselske sommer. 2019 bliver ingen undtagelse, når revyen får premiere den 15. juni på Vendsyssel Teater i Hjørring, hvis scene den indtog for første gang i 2018. Til årets revy er det lykkes at samle et profilstærkt hold, som bl.a. indeholder et bemærkelsesværdigt comeback.

Spiller revy for første gang i 29 år

Rollelisten til Hjørring Revyen 2019 består af en række erfarne skuespillere. Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, Kasper Le Fevre, Preben Kristensen og kapelmester Henrik Baloo Andersen er de fem navne, der hele sommeren skal få vendelboerne, og alle andre, til at grine. Selvom han mere end nogen anden er vant til at få folk til at grine, bliver det alligevel en uvant oplevelse for Preben Kristensen at medvirke i årets revy. Det er nemlig første gang i 29 år, at den erfarne skuespiller medvirker i en revy.

Oprindeligt skulle Anne Sofie Espersen have medvirket i årets revy, men hun er blevet ramt af en diskusprolaps og har derfor meldt afbud. På trods af dette er kapelmester og revydirektør, Henrik Baloo Andersen, ekstremt tilfreds med årets hold.

“Det er et drømmehold, jeg arbejder med. Jeg har haft en langærmet trøje på under prøverne i København, udelukkende for at kunne holde hårene ind til kroppen. Det bliver en fantastisk revy, og der er virkeligt noget at glæde sig til,” lover han.

Nærmer sig rekordsalg

Der er stor opbakning til årets udgave af Hjørring Revyen, hvor mange af billetterne på kort tid er blevet solgt. Hele juni måned er på nuværende tidspunkt udsolgt, og fra revyens side forventer man i år et rekordstort salg.

“Hele juni måned er udsolgt, mens flere forestillinger i juli nærmer sig udsolgt. Der er dog stadig billetter til hverdagene, men man skal ikke vente for længe,” slår Henrik Baloo Andersen fast.

Hjørring Revyen 2019 har premiere den 15. juni på Vendsyssel Teater og spiller frem til den 3. august. Som revydirektøren også nævner, er det stadig muligt at sikre sig en billet til forestillinger i hele juli og starten af august. Billetter kan købes via dette link.

Meget mere information om revyen kan findes på hjemmesiden her

Previous articleKlassikere og svære dilemmaer i sæson 19/20 på Betty Nansen
Next articleTeaternyheder.dk anbefaler: Gratis sceneoplevelser under åben himmel