Højaktuel børneforestilling om normer og fordomme

Foto: Jesper Frølund Hansen

Den 6. september har børneforestillingen EN KÆNGURU SOM DIG premiere. HiLS DiN MOR og Anemonen er gået sammen om at producere den højaktuelle forestilling, som alle – børn såvel som voksne – kan lære noget af.

En livsbekræftende fortælling

EN KÆNGURU SOM DIG er en humoristisk, livsbekræftende og musikalsk forestilling for alle i alderen 6 år og op. Forestillingen er en ægte forvekslingskomedie i et skævt cirkusunivers, hvor de gængse forventninger udfordres. Kan rovkatte lide vand? Var Mozart homoseksuel? Hvordan ser en prinsesse ud? Kan en sort panter være vegetar, og hvad er egentlig en rigtig familie?

Forestillingen er skrevet af den tyske dramatiker Ulrich Hub, og den har været sat op af flere forskellige teatre i Tyskland. Titlen er ligeledes udgivet på bog og som tegnefilm i forfatterens hjemland.

Om HiLS DiN MOR og Anemonen

HiLS DiN MOR er et projektteater uden faste lokaler, der er støttet af Statens Kunstfond. Teatret har eksisteret siden 2010, og dets vigtigste budskab er at fremme forståelsen for og accepten af LGBTQ+ personer på lige fod med majoriteten.

Anemonen er et lille storbyteater i København, der producerer og lægger scene til forestillinger for børn, der tematiserer og spejler det at være barn i en moderne og foranderlig verden.

Forestillingen spiller fra d. 6. september til 9. oktober på Anemonen i København. Derudover kan forestillingen også opleves på Horsens Teaterfestival 2022 og på turné til foråret 2023.

Læs mere om den livsbekræftende børne forestilling HER og køb dine billetter HER

Previous articleIkarus Stage Arts’ ILDFLUEFEST sætter gang i gaden
Next articleMørkt Forår: en forestilling om ensomhed, sadomasochistiske fantasier og skam