Hold efterårsferie med Buster og resten af slænget

Buster spilles af Adam Ostersen, FOTO: Aalborg Kongres & Kultur Center
Buster spilles af Adam Ostersen, FOTO: Aalborg Kongres & Kultur Center

Musicalen Busters Verden rykker ind i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i børnenes efterårsferie lørdag den 23. og søndag den 24. oktober. Det bliver en musikalsk indgang til Bjarne Reuters univers i børnehøjde. Med en stråleklar 80’er-nostalgi er Busters Verden en fortælling, som vi endnu ikke er blevet trætte af. Denne gang bliver den fortalt både som musical og med to meget unge skuespillere i de store roller.

Buster/Adam – en umiddelbar og tosset gut 

Mange har et forhold til fortællingen om den tryllende dreng Buster Oregon Mortensen. Buster bakser med en masse problemer, men klarer sig med en ukuelig optimisme – for ved hjælp af trylleri og kærlighed, så går det nok. Buster spilles af den unge Adam Ostersen, som instruktøren Louise Rømhild mener har mange ligheder med Buster – en umiddelbar og meget tosset gut.

“Jeg tænker jo ikke, at Buster bare er tosset. Han er sådan én, der gør verden til en fantasi og gør det hele lidt spændende”, har Adam Ostersen udtalt om karakteren Buster. 

Aalborgensiske danserødder

Busters store kærlighed og drømmepige Joanna spilles af unge Freja Nørgaard, der har optrådt i Aalborg flere gange. Freja har blandt andet været på scenen i Aalborg Zoo og optrådt på Skråen. Skuespilleren har desuden lært at bevæge sin krop til musik i Aalborg. Hun har nemlig sine danserødder i det aalborgensiske dansestudie Dance Action. Publikum får også Frejas musikalske sans at høre, når hun i Busters Verden fremfører musicalens udgave af Nina Lüders hit ‘Buster’ fra 1984-filmen.

Billetter til Busters Verden lørdag den 23. og søndag 24. oktober kl. 10.30 og kl. 15 i AKKC/Europahallen kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller via. akkc.dk

Previous articleDavid Bowie og ballet: Det Kongelige Teater præsenterer sit program for Kulturnatten
Next articleLate Night Show er tilbage på Posthus Teatret