Hold vinterferie med Skønheden og Udyret på Odense Teater

Skønheden og Udyret
Skønheden og udyret spiller tidligere i vinterferien på Odense Teater: Foto. Odense Teater.

Har man ikke fastlagt sine vinterferieplaner kunne Odense Teater være stedet, der fristede.

Forestillingen Skønheden og Udyret – en magisk familieforestilling – spiller frem til den 15. februar. Men lørdag den 25. januar allerede klokken 14.00, således at også de mindste kan få en chance for at komme med i teatret, og stadig overholde sengetiden.

Fra lørdag den 8. februar og frem til den 15. februar vil der ligeledes være tale om middags-og eftermiddags-forestillinger.

Et folkeeventyr, der går nye veje

Skønheden og Udyret, der anbefales til børn på cirka syv år, er et folkeeventyr, som også Disneys kendte film er baseret på. I Odense går teaterversionen nye og tankevækkende steder hen. Som historiens veloplagte og gakkede fortællere møder vi den frække fe, Hr. Pink, hans assistent, Cecile, den mystiske tankelæsermaskine og det fortryllede orkester af insekter.

Historien er den klassiske: Skønhedens far har vakt Udyrets vrede, fordi han har stjålet en smuk rose i Udyrets have. Som bod for sin fars ugerning må Skønheden i Cecilie Gerbergs skikkelse flytte ind hos det skræmmende Udyr på slottet. Men da både Skønheden og Udyret føler sig spærret inde i deres ydre, så viser det sig, at det umage par har mere tilfælles, end man skulle tro ved første øjekast. Sammen viser de, at kærligheden kan overkomme selv de største forhindringer

Skønheden og Udyret spiller på Odense Teater til den 15. februar.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her

Previous articleSe det hårdkogte magt drama Mod til at dræbe på Teatret Møllen
Next articleSe teenage vreden syde i TATOVERING på Mungo Park