Holdet bag STOLTHED OG FORDOM øver på zoom

Stolthed og fordom // Betty Nansen Teatret. Foto: Sara, Peter & Tobias
Stolthed og fordom // Betty Nansen Teatret. Foto: Sara, Peter & Tobias

Betty Nansen Teatret måtte, som så mange andre i kulturlivet, desværre se sig ramt af coronanedlukningen før jul. Derfor blev deres premiere på STOLTHED OG FORDOM, der oprindeligt havde premiere den 6. januar, også udskudt. Lige nu er holdet bag hjemsendt, men nedlukningen sætter ikke en stopper for at holde foreberedelserne i gang, da de alle nu arbejder videre på forestillingen hjemmefra over Zoom. De er dog forhåbentlig snart tilbage på scenen og som det ser ud nu, kan publikum glæde sig til premieren den 19. januar.

En af de største kærlighedshistorier

På zoom øver holdet STOLTHED OG FORDOM, der er en af litteraturens største romantiske klassikere af den verdensberømte forfatter Jane Austen. Hendes værker er især er kendt for skildringer af samtiden af 1800-tallets England, hvor historier er skrevet med både ironi og humor. I tiden var en kvindes identitet ikke noget, udover den hun blev gift eller født ind i. Jane Austen og hendes heltinder måtte overholde de uskrevne regler – og lade alt det farlige, alt det spændende og alt det svære svæve mellem linjerne. Kærlighedsromanen handler om to stædige og stolte personligheder, der kæmper både for og imod at overgive sig til kærligheden og hinanden. Fra første øjeblik, at den stærke og stolte Elizabeth Bennet møder den indadvendte og frygteligt tiltrækkende Mr. Darcy indledes et turbulent forhold.

Stolthed og Fordom - Fotos fra prøverne: Catrine Zorn
Stolthed og Fordom – Fotos fra prøverne: Catrine Zorn

STOLTHED OG FORDOM Betty Nansen Teatret er instrueret af Anna Balslev og selvom de netop nu sidder på zoom, så vil publikum snart kunne opleve Mathilde Arcel Fock, Ferdinand Falsen Hiis, Freja Klint Sandberg, Mathias Bøgelund, Nanna Skaarup Voss og Simon Kongsted fysisk på scenen.

Forestillingen er sat til at spille fra den 19. januar til den 12. februar. Du kan læse mere om forestillingen her.

Grundet de nuværende corona-restriktioner holder Betty Nansen Teatret lukket til foreløbigt den 17. januar 2022. Teatret oplyser, at publikum, der har billetter til Stolthed og Fordom i nedlukningsperioden vil blive vedrørende ombytning eller refundering.

Previous articledk4 er klar med årets sidste udgave af Teaternyheder
Next articleDramatisk Debut 2022 går online