Horsens Teaterfestival. Foto: Hanne Nielsen
Horsens Teaterfestival. Foto: Hanne Nielsen

fredag d. 17 september starter Horsens Teaterfestival, hvor hele Horsens midtby bliver fyldt med teater for alle mellem 0 og 18 år og deres voksne. Festivalen foregår henover hele weekenden og henvender sig til alle, som har lyst til at opleve en masse scenekunst af høj kvalitet.

Hvert år finder Horsens Teaterfestival sted den 3. weekend i september. Sidste år var det dog, som så meget andet, aflyst pga. corona. Nu står festivalen dog endnu engang klar med et spændende program. I år arbejder de under overskriften ’Ukendt land’.

Forestillinger nøje udvalgt til børn og unge

Horsens Teaterfestival er Danmarks største kuraterede scenekunstfestival for børn og unge, hvor der hvert år inviteres 30-35 forestillinger til Horsens. Forestillingerne er udvalgt af programchefen sammen med et ‘dramaturgiat’ bestående af 5 fagfolk fra branchen. Hvert år samarbejde de om at sammensætte det bedst mulige program til publikum.

I weekenden vil der bl.a. blive præsenteret et natur-tema. Det består af fem forestillinger, der enten handler om naturen eller foregår i naturen.

På fredag åbner festivalen op med forestillingen ’Aftryk af TeaterBLIK’, som er skabt for dem på 0 – 4 år. Her vil der være fokus på ler, vand og hænder, der stræber efter at skabe en legende, visuel og musikalsk opdagelsesrejse for de allermindste.

Alt i alt er der lagt op til en weekend i Horsens, hvor børn, unge og deres voksne sammen har utallige muligheder for at blive involveret i både teater, dans, talks og performances.

Du kan læse mere om Horsens Teaterfestival og bestille billet til de forskellige forestillinger her.

Tidligere artikelDet kan du opleve i Dansehallerne dette efterår
Næste artikelValkyriens Kamp – den moderne kvindes kamp for en plads i samfundet