Husets Teater er klar med sæsonprogram 18/19

MULEUM
FOTO: MULEUM ©Husets Teater

Tidligere bragte vi en nyhed om, at Shakespeares Richard III opføres på Husets Teater til efteråret. Nu er teatret klar med hele sæsonprogrammet, og du kan blandt andet opleve:

MULEUM, som er en dramatisering af den norske forfatter Erlend Loes roman af samme navn. Forestillingen handler om den 18-årige Julie, der har mistet sin familie i et tragisk flystyrt. Hun vælger at rejse jorden rundt med fly for at opsøge så mange farlige situationer som muligt – her skriver hun på sin dagbog, Muleum. Forestillingen er et gæstespil fra TEATRET og er sat i scene af den prisvindende instruktør Hans Rønne. Forestillingen har premiere 27. oktober – køb billetter her.

Messias i nat

MESSIAS I NAT er et nyskrevet korværk baseret på Georg Händels musikalske værk Messias. I forestillingen går fire klassiske sangere og et folkekor i dialog med værket og dets budskab om frelsens komme. Forestillingen opføres fra den 1.-16. december. Køb billetter her.

Lampedusa
FOTO: Lampedusa ©Husets Teater

Repremieren på LAMPEDUSA, der fokuserer på indvandring og flygtninge. I forestillingen giver den britiske instruktør Anders Lustgarden stemme til to almindelige europæere – en inkasso-opkræver fra England og en tidligere fisker fra øen Lampedusa – der begge føler sig presset af indvandring og fremmede. Forestillingen har premiere den 11. marts 2019, og du kan finde billetter her.

Der er desuden også repremiere på ROCKY!, der ved den sidste Reumert-uddeling modtog både ’Årets særpris’ og ’Årets instruktør’. Forestillingen spiller fra den 23.-29. april 2019. Køb billetter her.

Previous articleBikubenfonden stopper som afsender af Årets Reumert
Next articleRost krigsmonolog genopsættes på Teatret Svalegangen