Mor og far sidder i Grøften, show, komedieshow, Tivoli Glassalen, Peter Frödin, Anders W. Berthelsen, Mia Lyhne, Kirsten Lehfeldt
FOTO: Fra venstre Anders W. Berthelsen, Mia Lyhne, Peter Frödin og Kirsten Lehfeldt ©Tivoli

Hvad findes der under Tivolis farvestrålende blomsterbed og de mange forlystelser? Gemmer Haven på en mørk og dyster skyggeside med skjulte hemmeligheder, en mørk undergrund og et børnehjem for glemte børn? Mor og far sidder i Grøften er titlen på Tivolis nye komedieshow, der får premiere den 23. maj.

Her dykker showets fire skuespillere ned i den sande og dystre historie om, hvad der sker, når Tivolis porte lukker, og mørket falder på. De fire skuespillere er Peter Frödin, Mia Lyhne, Anders W. Berthelsen og Kirsten Lehfeldt, der sammen står i spidsen for en forestilling med musik, lysbilleder, kropssprog, flerstemmig sang og gys. Om showet fortæller Frödin:

“Det er altså mistænkeligt, at folk altid er SÅ glade i Tivoli. Vi er en lille gruppe, der mener, at det i forbindelse med Tivolis 175-års jubilæum er på tide, at den sande historie om ”den gamle Have” kommer frem i lyset. Hvorfor står der altid en gruppe svenskere og skændes ude foran Grøften ved 22-tiden? Og hvad med rygterne om en gråmeleret dame, der går hvileløst rundt på rutsjebanens skinner om natten?”

Mor og far sidder i Grøften instrueres af Niclas Bendixen, der bl.a. har vundet en Reumert for hans iscenesættelse af ‘En kort en lang’ på Aalborg Teater og Nørrebro Teater. Forestillingen spiller i Tivoli Glassalen indtil den 22. juli, og du kan læse mere og købe billetter her.

Tidligere artikelAKT1 opfører radiodrama live på Frederiks Bastion
Næste artikelDen Jyske Operas Kor hylder musik fra de mest kendte operaer