Hvem skal vinde jubilæums-Teaterflisen 2022?

Teaterflisen 2021 vinder Mick Øgendahl - Foto: Dan Møller
Foto: Dan Møller

I år fejrer Teaterflisen 25-års jubilæum, og hele landet er med til at bestemme vinderen af ’Folkets Teaterpris’ 2022. Afstemningen er nu åben.

Afstemningen om, hvem der skal modtage den 25. udgave af Teaterflisen, er nu åben. Den traditionsrige prisuddeling på Frederiksberg er i år en ganske særlig af slagsen – begivenheden fejrer både jubilæet for den anerkendte pris og indgår som et højdepunkt i fejringen Dansk Teater 300 år. Hele landet er med til at bestemme den endelige vinder af prisen, der uddeles for en særlig bemærkelsesværdig scenekunst-præstation i det forgangne år.

Dobbelt op på jubilæum

Ikke bare Teaterflisen kan fejre jubilæum i år. Dansk teater kan også hejse flaget, da det er præcis 300 år siden, der første gang blev spillet teater på dansk. Der er derfor lagt i ovnen til den helt store fejring med hele 10 kendte scenekunstnere blandt de nominerede.

Hele herligheden løber af stablen 30. september ved det store festarrangement fra kl. 15-17 på Frederiksberg Allé. Alle er velkomne til en folkelig fejring af scenekunsten . Der vil være musik, fadøl og højt humør, når vinderen får afsløret sin flise på Danmarks svar på ”Walk og Fame” – sådan som det er blevet gjort de seneste 25 år.

De nominerede til Teaterflisen 2022

Stem på din favorit og vær med til at bestemme, hvem der skal gøre tidligere prominente vindere selskab på fortovet på Frederiksberg Allé. Heriblandt Ghita Nørby, Mads Mikkelsen, Trine Dyrholm og Silas Holst,

De ti nominerede til Teaterflisen 2022 er; Preben Kristensen, Sofie Gråbøl, Henrik Koefoed, Karen Lise Mynster, Niels Ellegaard, Lone Hertz, Nis Bank Mikkelsen, Kirsten Olesen, Lars Knutzon og Sonja Oppenhagen.

Læs mere om de nominerede og stem på teaterflisen.dk.

Previous articleSanselig, interaktiv forestilling midt i den jyske natur
Next articleLauritzen-prisen uddeles den 18. september 2022