HVORFOR MIG? – En personlig opsætning om livet med kræft

Christina Selden FOTO: ©Teater V
Christina Selden FOTO: ©Teater V

Kræft rammer desværre stadig virkelig mange. På cancer.dk kan man læse, at kræft måske aldrig udryddes fuldstændigt. Kræften ramte også skuespiller Christina Selden – og det vendte op og ned på hendes liv.

Forestillingen HVORFOR MIG?, der sættes op på Teater V med Christina Selden i hovedrollen, belyser et emne, der påvirker utroligt mange mennesker – både patienter og pårørende. Derfor går 20% af billetindtægterne fra forestillingen til Kræftens Bekæmpelse så længe forestillingen spiller og på Lyserød Lørdag, d. 9 okt. 2021, går hele billetindtægten til brystkræftsagen. Det giver derfor endnu bedre grund til at købe en billet.

Forestillingen spiller på Teater V i perioden 8. oktober til 6. november.

Kemoterapi, håb og drømme 

Forestillingen HVORFOR MIG? er baseret på Christina Seldens egne oplevelser med sygdommen og skabt af den prisvindende dramatiker og instruktør Kamilla Wargo Brekling. På scenen står Selden alene i en fortælling, der sætter spot på alle stadierne af sygdomsforløbet. Hvordan det er at blive ramt af kræft, og om alt det man skal forholde sig til. Om operation, uvished, kemoterapi, håb og drømme. 

HVORFOR MIG? er en hård og alligevel opløftende og underholdende monolog fyldt med følelser, fakta og oplæg til debat. Forestillingen skal sætte ord på det usigelige og åbner en bred vifte af problematikker, oplevelser og erfaringer, der er forbundet med at få og have kræft – en diagnose hver tredje dansker rammes af i løbet af livet, og som ca. 15.000 danskere dør af om året. Sygdommen er den mest hyppige dødsårsag i Danmark. Det giver kun endnu mere grund til at tale om den og forholde sig til den.

 

Køb din billet og læs mere om forestillingen og projektet her.

Previous articleForestilling om Frank Sinatra turnerer i jylland
Next articleDet Kongelige Teater bringer en gammel kending op til vores tid