I en krigshærget verden banker menneskeheden på døren. Tør du åbne?

Foto: ALEKSANDAR MASTILO

Why Not Theatre opfører netop nu forestillingen The Cheyenne Are Leaving Teatret ved Sorte Hest. Forestillingen er skrevet af Tanja Mastilo og kan opleves frem til den 5. december.  

Åbner du døren, bliver du taget med ind i en fiktiv verden i et nyskrevet og intimt spændingsdrama, hvor to mænd uden meget tilfælles skal finde deres plads i en grusom verden. The Cheyenne are Leaving skildrer et ofte overset tema – hjemmets fysiske og åndelige værdi. Og med psykologisk snilde og subtil humor spørger forestillingen ind til, hvor langt vi vil gå for at holde fast i verden, som vi kender den.

OM FORESTILLINGEN

The Cheyenne are Leaving foregår i en fiktiv verden, hvor menneskelivet er en omsættelig vare; en verden hærget af krig og ødelæggelse. Her er den menneskesky forfatter Noel blevet isoleret fra selve livet, da en gådefuld ung mand banker på døren. De har tilsyneladende intet til fælles, men sammen skal de prøve at finde deres plads i den grusomme verden, de lever i, og tage en vigtig beslutning om overlevelse.

Forestillingen kan opleves på Teatret ved Sorte Hest mandag til fredag kl. 20.00 og lørdag kl. 17.00 fra den 13. november til 5. december.

Læs mere her.

Previous articleOdsherred Teaters populære julekabaret med indbygget bankospil
Next articleFar til vejrs med Alfons Åberg