I nat kommer krigen hjem © Pressefoto/Teatret ved Sorte Hest

Fra den 11. april 2019 præsenterer Teatret ved Sorte Hest gæstespillet I nat kommer krigen hjem af Johns Teater. Forestillingen tager udgangspunkt i to dramatikeres tanker i tiden efter attentatet på Charlie Hebdo i Paris i 2015.

En tirsdag morgen i Paris bliver 13 tegnere brutalt myrdet. I Danmark sidder to dramatikere, spillet af Marie-Lydie Melono Nokouda og Johannes Lilleøre, og følger det hele og prøver at forstå, hvad det er, der sker. Så bliver der skudt i København…

I nat kommer krigen hjem handler om attentatet på Charlie Hebdo i Paris i 2015 og er baseret på en nyskrevet, dansk tekst om terrorangrebet og de dilemmaer, som fulgte i kølevandet på begivenheden. Teksten er skrevet af Kristian T. Erhardsen og Joan Rang Christensen i fællesskab, og man følger de to dramatikeres brevveksling og refleksioner om livet som skabende kunstnere i en krigsførende nation, som den røde tråd igennem forestillingen. Stykket blev readed i sin nuværende form på Husets Teaters Europæiske Dramatikfestival i 2015. I forbindelse med produktionen vil vi føre teksten op til i dag med reference til de terrorhandlinger, vi efterfølgende har set i verden.

Forestillingen kan opleves med engelske undertekster 25. april samt 2. og 9. maj. Mere information om forestillingen kan findes her. Billetter kan købes her.