I nat kommer krigen hjem på Sorte Hest

I nat kommer krigen hjem © Pressefoto/Teatret ved Sorte Hest

Fra den 11. april 2019 præsenterer Teatret ved Sorte Hest gæstespillet I nat kommer krigen hjem af Johns Teater. Forestillingen tager udgangspunkt i to dramatikeres tanker i tiden efter attentatet på Charlie Hebdo i Paris i 2015.

En tirsdag morgen i Paris bliver 13 tegnere brutalt myrdet. I Danmark sidder to dramatikere, spillet af Marie-Lydie Melono Nokouda og Johannes Lilleøre, og følger det hele og prøver at forstå, hvad det er, der sker. Så bliver der skudt i København…

I nat kommer krigen hjem handler om attentatet på Charlie Hebdo i Paris i 2015 og er baseret på en nyskrevet, dansk tekst om terrorangrebet og de dilemmaer, som fulgte i kølevandet på begivenheden. Teksten er skrevet af Kristian T. Erhardsen og Joan Rang Christensen i fællesskab, og man følger de to dramatikeres brevveksling og refleksioner om livet som skabende kunstnere i en krigsførende nation, som den røde tråd igennem forestillingen. Stykket blev readed i sin nuværende form på Husets Teaters Europæiske Dramatikfestival i 2015. I forbindelse med produktionen vil vi føre teksten op til i dag med reference til de terrorhandlinger, vi efterfølgende har set i verden.

Forestillingen kan opleves med engelske undertekster 25. april samt 2. og 9. maj. Mere information om forestillingen kan findes her. Billetter kan købes her.

Previous articleCastet til MAMMA MIA! er på plads
Next articleDet Ny Teater fejrer koreansk jubilæum med Scent of Ink