Et Dukkehjem, Aalborg Teater
FOTO: Et Dukkehjem ©Aalborg Teater

I næste sæson har du muligheden for at opleve Henrik Ibsens Et Dukkehjem blive iscenesat på Aalborg Teater. Forestillingen får premiere den 9. marts 2019.

Forestillingen handler om det unge par, Nora og Thorvald Helmer, der har to børn, og som takket være Thorvald for nyligt har nået de højere samfundslag. Vejen derop har dog været krævende. Thorvald er blevet behandlet for en sygdom, som Nora har finansieret. Nora har dog betalt gælden, og alt skulle være godt. Hvem skylder så den anden taknemmelighed?

Forestillingen stiller spørgsmålet, at hvis en kvinde, en hustru og en mor føler sig svigtet af sin mand, har hun så ret til at forlade ham og deres fælles børn? I hovedrollerne som Nora og Thorvald ses den prisvindende Nanna Skaarup Voss og den nyuddannede Ferdinand Falsen.

Et Dukkehjem bliver instrueret af Aalborg Teaters teaterdirektør, Hans Henriksen, der har iscenesat forestillinger i både Norge og Danmark. I Aalborg er han kendt for sine iscenesættelser ‘Baby’, ‘Nordkraft’, ‘Jeppe på Bjerget’ og ‘Idioten’. Et Dukkehjem spiller frem til den 2. april 2019. Du kan købe billetter til forestillingen her.

Tidligere artikelDen ikoniske historie om ‘King Kong’ kommer til Broadway
Næste artikel‘Terkel i knibe’ bliver til en motherfårking musical