id – en intim og eksklusiv forestilling af Salon New Love

Foto: Teater FÅR302

Salon New Love er nu klar med den sidste del af deres bevægende trilogi over Freuds personlighedsmodel; Beyond The Pleasure Principle. Oplev forestillingen idTeater Får302 når den har premiere fredag den 22. oktober. Id opleves som en intim og eksklusiv forestilling, hvor kun få publikummer vil få adgang pr. forestilling.

Drifternes og drømmenes vold

Med id er Salon New Love i drifternes og drømmenes vold. Falmede barndomsminder fra de evige familiefester blander sig med en naturidyl befolket af længselsfulde kropsdele. En kvinde guider os på rundvisning i sine fortidige erobringer. Her er de dyriske drifter på spil, samt det fortrængte og ubevidste. Til lyden af fortættede åndedræt udforskes erindringen, det irrationelles plads i verden og begærets natur.

Labyrintisk collage

Id er en labyrintisk collage af skiftende rum og stemninger, der fragmenteres, spejles og muteres efter drømmens logik i en omskiftelig scenografi af halvt gennemsigtige forhæng. Til lyden af fortættede åndedræt udforskes erindringen, det irrationelles plads i verden og begærets natur.

Oplev id  Teater Får302 fra den 22. oktober til den 4. november. Læs mere og køb billetter her

Previous articleOplev Robin Hood i Eventyrteatrets 30 års jubilæumsforestilling
Next articleSkuespillerpar overtager Danmarks ældste sommerrevy ROTTEFÆLDEN