Influencer influenza – en forestilling om YouTube

“Influencer influenza”. Odense Teater 2020

Hvad sker der, når vi fjerner os fra de nære, virkelige relationer for at blive en del af et virtuelt fællesskab? Når det er blevet dagligdag at hige efter likes og spejle sig i andre, der lever det liv, som man altid har drømt om?

Torsdag d. 6 februar har Odense Teater premiere på den nye forestilling Influencer influenza.

Forestillingen er en skildring af nutidens meningsdannere, og måden hvorpå YouTuberne kommunikerer og indgår i et fællesskab i den virtuelle verden. Her udforsker Odense Teater den verden, som den digitale platform, YouTube, har åbnet for. En verden, hvor brugerene dagligt følger YouTube-stjerner og møder ligesindede, der har samme interesser som dem selv.

Videodelingstjenesten er en yderst populær platform. Mere end 1,3 milliarder har taget mediet til sig i takt med den hurtigtvoksende digitale verden. Her deler brugerne, eller de såkaldte ‘YouTubere’, ud af enhver tanke, mening og interesse. De følger hinanden i dagligdagens store og små øjeblikke – når de spiser, synger eller bygger haveskure.

Kasper Jacob Sejersen, der er manuskriptforfatter og instruktør bag denne forestilling, er særligt kendt for værker, der spænder fra moderne fortolkninger af klassikere og originale teaterproduktioner. Influencer influenza er en nyudviklet forestilling, der gennem teaterkunsten sætter fokus på verdens største brugerbaserede videodelingstjeneste.

I den ca. 75 minutter lange forestilling vil publikum opleve skuespillere som Niels-Martin Eriksen, Freja Klint Sandberg, Jeanette Lindbæk Birk, Mads Emil Duelund Hansen og Emma van der Vleuten.

Forestillingen Influencer influenza har premiere torsdag d. 6 februar kl. 19.30 Odense Teater og kan opleves frem til d. 14 marts 2020.

Læs mere om forestillingen og køb billetter her

Previous articleLouise Ejgod Hansen ny bestyrelsesformand for Odin Teatret
Next articleFredericia Teater forlænger spilleperioden for SHU-BI-DUA – THE MUSICAL med en uge