Instruktøren bag KARANTÆNE: “Krisen har skærpet vores kreativitet”

“Corona-krisen har sprængt rammerne og skærpet vores kreativitet. Det er positivt, at vi får lov at tænke på en anden måde”, siger Anna Schulin-Zeuthen.

Instruktøren fortæller i et nyt interview med KULTURPULSEN på DK4 om udfordringerne ved at iscenesætte forestillingen KARANTÆNE til Kgl Xtra. Den første forestilling i landet, der satte fokus på Corona-krisen og dens konsekvens.

Det kan man se i det interview, der blev bragt i KULTURPULSEN DK4.

Anna Schulin-Zeuthen fortæller, hvordan skuespillerne i forestillingen trak meget på deres eget liv og situation, og anvendte deres egne hjem som en ny scene.

“Vi er mættet af Corona nu …”

Instruktøren siger i interviewet, at hun savner det nærvær og den sanselighed, der er svær at få med i værk, der skabes til digitale platforme. Ikke desto mindre barsler hun med endnu en online forestilling.

”Men ikke en to’er – nu er der behov for noget andet, og det skal ikke handle om Corona. Vi er mættet”, siger Schulin-Zeuthen.

”Det skal mere dreje sig om hvad Coronaen har gjort ved os. Jeg synes f.eks at det er vildt skægt, at vi har siddet og iscenesat vores egen virkelighed, når vi har været online. Og hvis man havde drejet computeren, ville man kunne se bunkerne af vasketøj. Jeg er meget optaget af livsløgnen. Det jeg barsler med er maskefaldet – livsløgnens forvandling”, fortæller hun til Teaternyheder.

Man kan læse mere om forestillingen KARANTÆNE her.

Previous articleSe med her: KULTURPULSEN er tilbage med teaternyheder
Next article50 år er gået: Eddie Skoller tilbage i JESUS CHRIST SUPERSTAR