Intet er aftalt i SPECIALKLASSENS nye comedyshow 

Fra venstre: Rasmus Søndergaard, Kasper Gattrup og Kasper Le Fevre // Foto: CSB Island Entertainment

De kommende måneder rejser den musikalske comedy-trio Specialklassen landet rundt med deres nye show INTET AFTALT. Gruppen, der består af Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup, skaber hver aften et unikt show gennem improviserende sketches, sange og jokes baseret på input fra publikum.

Ikke to shows er ens

Når Specialklassen rejser Danmark rundt med deres helt nye show INTET AFTALT, er mantraet, at der ikke findes to shows, der er ens. Derfor ved publikum heller ikke, hvad der venter dem, men comedy-trioen lover, at showet bliver stærkt underholdende. 

Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup har siden 2008 improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals, og når de går på scenen som ’Specialklassen’, formår de på elegant og kreativ vis at inddrage publikummet i deres shows gennem stikord og forslag.

Vi glæder os helt vildt til at rejse landet rundt og præsentere Intet Aftalt, som vi har knoklet i døgndrift for. Publikum kan glæde sig til et show, der er stærkt underholdende, og som de selv har mulighed for at præge. Vi har fastsat rammerne, men indholdet vil være unikt hver eneste aften!, fortæller Kasper Le Fevre. 

En klasse for sig 

Siden Specialklassen opstod for over 13 år siden, er det ikke kun på scenen, de har haft succes. I 2011 fik de gennembruddet med deres nominering og optræden ved Zulu Comedy Galla. I 2012 havde gruppen premiere på deres egen impro-comedyserie på DR2, Hotel Zimmerfrei, som i 2014 vandt prisen for ”Bedste Comedy-format” i Cannes. I 2020 fik Specialklassen deres eget prisnominerede radioprogram på Radio4, Tryghedssamfundet. Her gav trioen hver uge lytterne en satirisk pause fra ordentlighed og moralsk forventning med aktuelle emner og tendenser samt besøg fra deres velkendte sketches – blandt andre René & Mor og Palle fra Kalundborg. 

Specialklassen har siden 2008 turneret landet rundt med deres anmlederroste shows – krydret med projekterne Eftersidning (2014-2016), Skud fra hoften (2017) med Per Vers og i 2018 skabte de Impro Comedy Musical Show i samarbejde med Den Lalleglade Brigade.

Se hvordan trioen arbejder med improvisation i videoen herunder:


INTET AFTALT har premiere den 29. september på Bremen Teater og er på turné indtil december 2022.

Læs mere om showet og find billetter her: https://specialklassen.dk

Previous articleTragikomisk prisvinder om giftig maskulinitet: PUTIN WATCHES ME WHILE I HAVE SEX
Next articleEventyrteatret præsenterer Rapunzel: En musical om mangfoldighed