Jack The Ripper: The Musical © Pressefoto

Den 25. april 2019 præsenterer Musicalteatret den dramatiske, thriller-musical JACK THE RIPPER: THE MUSICAL på Folketeatrets Store Turnéscene i København.

De fleste kender den uopklarede sag om den berygtede, uidentificerede seriemorder Jack The Ripper, som myrdede prostituerede kvinder i 1800 tallet. Forestillingen JACK THE RIPPER: THE MUSICAL er inspireret af virkelige hændelser, og ikke decideret en gyser-musical, men snarere en dramatisk, spændende og rørende thriller/krimi om de kvindelige ofre, som mistede livet i år 1888.

Velkommen til London, år 1888. Lad natten falde. Lad tågen komme. Lad blodet flyde… Vi befinder os i slumkvarteret Whitechapel i Englands hovedstad, hvor en række prostituerede kvinder én for én bliver slået ihjel på makaber vis af en ukendt gerningsmand. Frygten spreder sig blandt kvinderne i byen – hvem bliver det næste offer? Hvem er Jack the Ripper? Og hvad skal der til, for at han får stillet sin blodtørst?

Manuskriptforfatter debuterer som musicalinstruktør

I spidsen for JACK THE RIPPER: THE MUSICAL står manuskriptforfatter Rasmus Mansachs, som debuterer som musicalinstruktør i denne forestilling. Han har igennem de sidste ti år skrevet en lang række musicals til Musicalteatret, ikke mindst den populære komedie ”Vi maler byen rød: The Musical.”

Rasmus Mansachs har ligeledes skrevet originalsangene til forestillingen i samarbejde med Lars Rahbek Andresen. Sammen har de tidligere skabt musikken til forestillingerne ”Tremmer”, ”Hotel” og ”1929 – En gangstermusical.”

JACK THE RIPPER: THE MUSICAL kan opleves på Folketeatrets Store Turnéscene d. 25. april – 11. maj 2019.
Musicalen er ikke egnet for børn under 15 år.

Du kan se den officielle trailer her.
Billetkøb og flere informationer kan findes her.