Jakob Fauerby og Silas Holst mødes igen i DEN SKALDEDE FRISØR – THE MUSICAL

Den Skaldede Frisør
Jakob Fauerby og Silas Holst mødes igen i DEN SKALDEDE FRISØR - THE MUSICAL. Foto: Emil Birk Hartmann

I fredags gik parret Silas Holst og Jakob Fauerby med sejren i Vild med Dans på TV2. Men har man ikke fået nok af vinderparret, er der godt nyt. The One and Only Musical afslører i dag, at Jakob Fauerby bliver en del af castet til musicalen DEN SKALDEDE FRISØR – THE MUSICAL. Musicalen får verdenspremiere den 5. marts 2020 i Scandic Falkoner. Efterfølgende tager den til Aarhus, hvor den kan opleves i Musikhuset Aarhus fra den 24. april 2020.

Gamle barndomsvenner mødes igen

I DEN SKALDEDE FRISØR – THE MUSICAL kan Jakob Fauerby opleves i rollen som Alessandro. Han kommer dermed til at spille direkte over for Silas Holst, der allerede er offentliggjort i rollen som Patrick. Alessandro og Patrick er i musicalen gamle barndomsvenner, der møder hinanden igen til Patricks bryllup. Her slår det gnister mellem de to, og Patrick kommer i tvivl om brylluppet.

Fra dansegulv til teaterscene

Silas Holst og Jakob Fauerby glæder sig til at bringe det gode samarbejde fra dansegulvet med ind på teaterscenen.

”Jeg har altid synes, at Jakob er en meget dygtig skuespiller, så det bliver dejligt, at han nu kan lære mig noget. I Vild med Dans har det været mig, der har skullet lære ham alt muligt, men skuespillet er hans metier. Samarbejdet har gået virkelig gnidningsfrit, og vi nyder hinandens selskab. Han er dejligt skæv og kreativ, og vi har sporet os ind på, hvordan vi arbejder bedst sammen. Vi kender hinanden så godt nu, at vi starter et helt andet sted end med en spiller, jeg ikke har mødt før: der er ikke så meget blufærdighed, der skal graves igennem. Jeg glæder mig!”, siger Silas Holst.

”Jeg er helt på toppen over, at Silas og jeg får lov til at fortsætte vores samarbejde og venskab! Det er både helt vildt fedt og trygt at kaste sig ud i et nyt, stort projekt sammen med Silas. Vi skal ind og synge sammen til en vildt fed sang, og det er bare fedt, at det ikke slutter med Vild med Dans. Jeg har gennem hele mit arbejdsliv været velsignet af at arbejde sammen med nogle helt vidunderlige mennesker – og der er Silas bestemt en af dem. Det eneste, der er ærgerligt ved Silas, er, at han ikke har humor, men det får vi ekstra tid til at arbejde på nu”, fortæller Jakob Fauerby.

DEN SKALDEDE FRISØR – THE MUSICAL kan opleves fra den 5. til den 28. marts 2020 i Scandic Falkoner. Efterfølgende spiller den i Musikhuset Aarhus fra den 24. april til den 10. maj 2020.

Læs mere om forestillingen og bestil billetter her.

Du kan også læse vores tidligere omtale af musicalen her.

Previous articleAdventskalender: Vind billetter til MAMMA MIA! i Tivolis Koncertsal
Next articleTalentTeater på Teater Katapult byder på Tinder-filosofisk komedie